28 Ekim 2013 Pazartesi

Bir Aşk Hikayesi 30.Bölüm Fragmanı


bir aşk hikayesi 30.bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde dizi severlerin en çok merakla bekleyeceği tanıtım video'su olacağını şimdiden söyleyebiliriz.5 kasım salı akşamı fox ekranların bir aşk hikayesi 30.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Korkut ve Ceylan yeni bölüm fragmanı'nı burada izleyebilirsiniz.

Karadayı 44.Bölüm Fragmanı (4 Kasım Pazartesi)


karadayı 44.bölüm fragmanı (4 kasım pazartesi)

Beni Böyle Sev 32.Bölüm Fragmanı


Merakla beklediğimiz beni böyle sev 32.bölüm fragmanı video'sunu hemen izlemenizi 32.bölüm'de yaşanacak gelişmelerle ilgili ipuçlarını almaya hemen başlamanızı öneriyoruz.ömer ve ayşem yine izleyicileri trt ekranlarında buluşturacak.Özellikle yaşanacak olaylar artık hepimizi mutlu etmeye başladı.Lafı daha fazla uzatmadan sizleri beni böyle sev 32.bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.
beni böyle sev 32.bölüm fragmanı'nı izledikten sonra dizi hakkında yorum yazmak isterseniz veya bu trt ekranlarının heyecan verici dizisi ile ilgili son gelişmeleri okumak isterseniz http://www.tvkedisi.com/beni-boyle-sev-32-bolum-fragmani.html bağlantısını kullanabilirsiniz.Şimdi sizleri daha fazla bekletmeden fragman ile baş başa bırakıyoruz.

medcezir 7.bölüm 2.fragmanı


medcezir 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı dizide orkun'un yaptığı hain'ce plandan sonra ortalık karışmış durumda.Yaman milletin gözünde hırsız muamelesi gördü özellikle mira'nın annesi tarafından suçlandı.Ancak bizler biliyoruzki bu olay açığa çıkacaktır özellikle avukat selim bu işin üzerine gidecektir.Gerçek hırsız ortaya çıkarsa orkun bu işin içerisinden nasıl kurtulacak hep beraber izleyip göreceğiz.Şimdi medcezir 7.bölüm 2.fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

sana bir sır vereceğim 16.bölüm 2.fragmanı


son dakika : sana bir sır vereceğim 16.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.Yeni bölüm ile ilgili gelişmeleri merak eden takipçilerimiz hemen yeni tanıtımı izlemelerini öneriyoruz.Fox ekranlarının başarılı dizisi yine çok özel sahnelerin olacağı heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Tilki ve kardeşi arasında çıkan kavga çok kötü bir olay ile bitti.Bakalım bu olay sonucunda tilki'nin sağlık durumu nasıl olacak.sana bir sır vereceğim 16.bölüm 2.fragmanı'nı buradan güncel olarak izleyebilirsiniz.sana bir sır vereceğim 16.bölüm ile ilgili tüm gelişmeler burada.

Muhteşem Yüzyıl 109.Bölüm 2.Fragmanı izle



27 Ekim 2013 Pazar

küçük gelin 9.bölüm fragmanı


dizi severlerin dikkatine büyük bir heyecan ile beklenen küçük gelin 9.bölüm fragmanı az önce yayınlandı.Önümüzdeki hafta pazar akşamı çok heyecanlı sahneler bizleri bekliyor diyebiliriz şimdiden.Aldığı rating sonuçlarına bakacak olursak yeni sezonun en çok beğenilen yapımlarının başında geliyor küçük gelin.Bakalım bu başarısını devam ettirebilecek mi.küçük gelin 9.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.

güneşi beklerken 18.bölüm fragmanı (3 kasım pazar)



Sana Bir Sır Vereceğim 16.Bölüm Fragmanı (3 Kasım Pazar)



Şefkat Tepe 124.Bölüm Fragmanı (2 Kasım Cumartesi)



26 Ekim 2013 Cumartesi

Lale Devri 123.Bölüm Fragmanı (2 Kasım Cumartesi)



Fatih Harbiye 9.Bölüm Fragmanı


fatih harbiye 9.bölüm fragmanı bir çok dizi izleyicisi tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor.Fox ekranlarında her cumartesi akşamı bizlere farklı güzellikler yaşatan dizinin 9.bölüm'ünde şok sayılabilecek gelişmeler yaşanacak.Özellikle pelin ve macit arasındaki diyalogları dikkatli takip etmenizi şiddetle öneriyoruz.Dizimizin yeni bölüm fragmanı'nı bir kaç saat içerisinde buradan güncel olarak izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 202.Bölüm Fragmanı izle


kurtlar vadisi pusu 202.bölüm fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu.Heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor önümüzdeki hafta perşembe akşamı.Polat alemdar kızını kurtardı ancak tapınakçıların başı üstat ne olacak sorusu akıllarda dolaşıyor.Ayrıca akif arkadaşlarının intikamını almaya kararlı.kurtlar vadisi pusu 202.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri güncel olarak takipçilerimize aktaracağız.
http://www.behance.net/gallery/kurtlar-vadisi-pusu-202boeluem-fragman/11731689

Huzur Sokağı 44.Bölüm Fragmanı


huzur sokağı 44.bölüm fragmanı önümüzdeki haftanın en çok merak edilen dizi videoları arasına şimdiden adını yazdırmış durumda.Heyecan ve entrika dolu dakikaların hiç azalmadığı dizi 1 kasım tarihinde yine mükemmel bir bölümü ile izleyicilerle buluşacak.Bilal, Feyza ve Şükran arasındaki duygusal kapışmalar yeni bölüm'de devam ederken dizinin 44.bölüm'ü ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altından takipçilerimize aktaracağız.

Tatar Ramazan 16.Bölüm Fragmanı


tatar ramazan 16.bölüm fragmanı Yayınlandı ! büyük bir heyecan ile bekleniyor.Özellikle dizide yaşanan son gelişmelerden sonra 1 kasım cuma akşamı yayınlanacak olan bölüm'ü dahada fazla merakla beklememize sebep oldu.Ramazan'ın kendi canından çok sevdiği biricik oğlu elinden mahkeme tarafından alındı ve düşmanına verildi.Bakalım kahramanımız bu duruma karşılık nasıl bir tepki gösterecek.

25 Ekim 2013 Cuma

Pis Yedili 87.Bölüm Fragmanı (30 Ekim Çarşamba)


son dakika : pis yedili 87.bölüm fragmanı
yayınlandı.Önümüzdeki çarşamba akşamı 87.bölüm ile şhowtv ekranlarında devam edecek olan dizide süpriz gelişmeler bizleri bekliyor.Özellikle orçun'un başına açtığı yeni sıkıntılar üzerinde yoğunlaşacağız.pis yedili 87.bölüm ile ilgili tüm ipuçları için hemen fragmanı izleyin.

Medcezir Ah Bu Ben Yaman Mira


Haftanın en çok konuşulan şarkısı bu akşam yaman mira ah bu ben kendimi nerelerde bulsam medcezir'de söylenecek.Birbirlerine karşı olan aşkları ile her geçen hafta biraz daha izleyicileti etkileyen ikilinin birisi gitar biriside piyano çalacaklar ve adeta birbirlerine seslenircesine söyleyecekler.Bu güzel şarkıyı bu akşam hep birlikte söyleyeceğiz.

Medcezir 7.Bölüm Fragmanı


Büyük bir heyecan ile beklediğimiz medcezir 7.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.Yine çok özel sahnelerin olduğu Yaman ve Mira'nın birbirine yaklaştığı ayrıca şarkılar söylediği bir bölüm izleyeceğiz.Bazı aksaklıklar araya girmeler olsada örnek orkun yinede bu ikili her geçen hafta biraz daha birbirlerine yaklaşıyorlar.Bakalım dizide daha hangi süpriz gelişmeler yaşanacak.
Medcezir 7.bölüm fragmanı
Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum bu seçim için nefesler tutuluyor yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir.
Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli Süleymanı gittikçe yalnızlaştırırken bombayla yaşayacaktır. Yaman Mira’nın hastalığının şokunu yaşarken Nevin onun kafasını karıştırmamak için yine uzaklaşmayı tercih eder. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresiyle tanışmanın ona getireceği maddi faydaların peşindedir. Bu durumun farkına varan Yamanın Hasana olan nefreti daha da büyür.
Web Sayfasına Git : http://www.tvkedisi.com/medcezir-7-bolum-fragmani.html
Serezlerde ise büyük bir gerginlik hakimdir. Selim Yaman’ın sınava intikam peşindedir girmemesini kabul edemez. Üniversite onun için artık bir hayal olmuştur. Yaman ne kadar üzülse de verdiği karardan pişmanlık duymaz. Bu sefer Selim’i sakinleştiren taraf Ender olacaktır.

24 Ekim 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 202.Bölüm Fragmanı


Son Dakika : kurtlar vadisi pusu 202.bölüm fragmanı yayınlandı hemen video'yu izlemenizi şiddetle öneriyoruz.Nefesleri kesen bir bölüm ile atv ekranlarında izleyicilerle buluşan dizide inanılmaz gelişmeler yaşandı önümüzdeki hafta ekim ayının son gününde 202.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.

29 Ekim Şiirleri


Değerli takipçilerimiz bu yazımızda en güzel 29 ekim şiirleri'ni bir araya toplamaya çalıştık.Bildiğiniz gibi önümüzdeki salı günü cumhuriyetimizin 90. yıl kutlamalarını büyük bir çoşku ve sevinç ile kutlayacağız.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu güzel vatanımız yüzyıllar boyunca bağımsız bir şekilde yaşamaya devam edecekti.Cumhuriyet bayramı şiirlerini mutlaka okumanızı öneriyoruz.Tekrardan 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Muhteşem Yüzyıl 109.Bölüm Fragmanı



muhteşem yüzyıl 109.bölüm fragmanı büyük bir izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor.Hürrem sultan ve şehzade mustafa arasındaki tehlikeli şekilde geçen taht mücadelesi sonrasında dahada merakla beklediğimiz bir video konumuna gelmiş durumda.Bu arada dizimiz aldığı rating sonuçları ile çarşamba akşamlarının tartışılmaz tek lideri olduğunu dün akşam yine kanıtladı.Başarının arkasında muhakkak güzel bir çalışma yatıyor tekrar muhteşem yüzyıl'a dönecek olursak 30 ekim çarşamba startv ekranlarında 109.bölüm'ü mutlaka izlemelisiniz.
Süleyman yeniden evlat sahibi olacak olmanın Taht sancağına şehzadelerinden heyecanını yaşarken, Hürrem’in içi buruktur. Hürrem, haremde kendinden habersiz işler çeviren Fatma’dan intikam almaya kararlıdır. Fatma’nın evliliği ile ilgili büyük onca zamana bir sır öğrenir. Manisa’da öldürülen esnafın karısı Selim hakkında dava açar. Bunu öğrenen Nurbanu gizlice kadınla görüşmeye gider. Bu buluşma Selim ve Nurbanu arasında iplerin kopmasına neden olur.
Huricihan umutla Bayezıt’tan haber öfkesi iyice bilenen Hürrem beklerken, Bayezıt Selim’in açığını araştırır. Davayı öğrenen Bayezıt, Selim’in olayı örtbas etmesine fırsat vermeyecektir. Nisa ise Mustafa’ya ilan-ı aşk etmiştir. Mustafa duygularıyla savaşırken, Mahidevran ve Atmaca bu aşkı engellemeye çalışırlar.
Bu siteye göz atabilirsiniz http://www.tvkedisi.com/muhtesem-yuzyil-109-bolum-fragmani.html

22 Ekim 2013 Salı

Bir Aşk Hikayesi 28.Bölüm Fragmanı


Hepimizin izlemek için sabırsızlandığı merakla beklediği bir aşk hikayesi 28.bölüm fragmanı
nihayet az önce yayınlandı.Tanıtım video'sunu hemen izlemenizi şiddetle öneriyoruz.Büyük bir merakla izlemek için bekliyoruz.Özellikle korkut ve ceylan'ın evlilik kararı alması hayranları üzerinde çok güzel bir etki bıraktı.29 ekim salı akşamı fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan dizide heyecan bir dakika olsun durmak bilmiyor.Bakalım 28.bölüm'de bizleri hangi süpriz gelişmeler bekliyor.
Önümüzdeki hafta belkide şimdiye kadar dizinin en can alıcı sahnelerin yaşanacağı görüntüleri izleyeceğimizi düşünmekteyiz.Bir aşk hikayesi 28.bölüm ile ilgili aklınıza takılan herşeyi http://www.tvkedisi.com/bir-ask-hikayesi-28-bolum-fragmani.html bağlantı adresini ziyaret ederek giderebilirsiniz.Şimdiden hepinizi bol korku ali ve ceylan'lı dakikalar dileriz.

Küçük Gelin 8.Bölüm Fragmanı


Yayınlandığı ilk günden itibaren televizyon ekranlarında fırtınalar estiren küçük gelin önümüzdeki hafta 8.bölüm ile yayınlanmaya devam edecek.Merakla beklediğimiz
küçük gelin 8.bölüm fragmanı az önce yayınlandı.Gerçekten çok özel sahneler bizleri bekliyor 27 ekim pazar akşamı.Dizi aldığı rating ve özellikle senaryosu ile her geçen gün biraz daha popülaritesini artırıyor.

Karadayı 43.Bölüm Fragmanı izle


Heyecan içerisinde beklediğimiz karadayı 43.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.Çok özel sahnelerin yaşanacağı 43.bölüm'de mahir kara babasını kurtarabilmek adına zorlu yollarda yürüyüşünü devam ettirecek.Bu arada savcı turgut yeni planlar içerisine girdi bakalım nasıl sonuçlanacak.Kibrit yasin'in mahir'e yardımları sonucunda yaver'in kim olduğu anlaşıldı.Dizide artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

21 Ekim 2013 Pazartesi

Beni Böyle Sev 31.Bölüm Fragmanı


Son günlerin en çok konuşulan ikilisi trt ekranlarının aşık gençleri ömer ve ayşem.Pazartesi akşamları bizleri bazen güldüren, bazen üzen bu ikilinin arasına kara kedi girsede takipçiler beni böyle sev 31.bölüm fragmanı'nı büyük bir merakla bekliyorlar.28 ekim pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek olan dizinin izlemiş olduğunuz son bölüm'ü ile ilgili tüm gelişmeleri buradan sizlere aktaracağız.

Karadayı 43.Bölüm Fragmanı


Pazartesi akşamları dizi severlerin büyük bir heyecan ile izlediği atv ekranlarının başarılı dizisi karadayı çok güzel görüntülerin yaşanacağı efsane bir 43.bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Bu arada bir hatırlatma yapalım karadayı 43.bölüm fragmanı'nı bu akşam yayınlanır yayınlanmaz güncel olarak burada izleyebilirsiniz.Mahir kara ve Kibri Yasin artık Yaver'in kimliğini öğrendi işte tamda bu olaydan sonra savcı turgut tamamen köşeye sıkışmış durumda.Bakalım 43.bölüm'de bizleri daha hangi süpriz gelişmeler bekliyor.

19 Ekim 2013 Cumartesi

2014 Abiye Modelleri


2014 abiye modelleri Yeni yıl yaklaştıkça tüm dünyada yeni moda rüzgarları esmeye başladı.Özel günlerde bayanların en çok tercih ettiği kıyafetler arasında kuşkusuz abiye'ler yer almakta.2014 yılında ünlü markalar ve tasarımcılar birbirinden şık abiye modelleri'ni tasarladılar.Şimdi sizlerle bu abiye modelleri'ni paylaşmak istiyoruz.Umarım kafanızaki en güzel abiye modeli'ne ulaşabilirsiniz.
en şık abiye modelleri bu adreste: http://www.tvkedisi.com/2014-abiye-modelleri.html

Veliaht Ezo Genç


Atv ekranlarının başarılı yarışma programı bu akşam veliaht ezo genç fırtınası esti diyebilir.Aşka sürgün düeti ile adını sıkça duyduğumuz Ezo artık Deniz Seki ile birlikte yarışacak.Rafet El Roman ile Yaptığı düet ile geçtiğimiz seneye damgasını vuran genç şarkıcı veliaht'ta seslendirdiği kop gel günahlarından adlı parça ile milyonları atv ekranlarında toplamayı başardı.Jüri üyeleri ve izleyici tarafından büyük bir beğeni toplayan ezo'ya yarışmada başarılar diliyoruz.

İngilizce Aile


ingilizce aile şeması çizmek okullardaki en zor ingilizce ödevlerimizden birisi olmuştur her zaman.Bu yazımızıda sizlere ingilizce aile örnekleri sunacağız.

Survivor Ünlüler Gönüllüler Başvuru Formu 2014


survivor başvuru formu 2014 Ünlüler Gönüllüler belli olmaya başladı.Şimdi sizde formu doldurarak yarışmacı olmak için şansınızı kullanabilirsiniz.

Sana Bir Sır Vereceğim 15.Bölüm Fragmanı


sana bir sır vereceğim 15.bölüm fragmanı az önce yayınlandı.Önümüzdeki pazar akşamı yine mükemmel sahneler bizleri bekliyor fox ekranlarında.Tilki ve aylin zor durumda olmalarına rağmen birbirlerine karşı olan aşklarını devam ettirmeye çalışıyorlar.Senaryosu ile adından sıkça söz ettiren; özellikle gençlerin favori dizisi olmayı başaran sana bir sır vereceğim 15.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

18 Ekim 2013 Cuma

Karagül 18.Bölüm Fragmanı


Fox ekranlarının başarılı dizisi karagül 18.bölüm fragmanı az önce yayınlandı.Fragmanı şimdi anında izleyip 25 ekim cuma akşamı yayınlanacak olan 18.bölüm ile ilgili ipuçlarını hemen görebilirsiniz.

Medcezir 6.Bölüm Fragmanı


medcezir 6.bölüm fragmanı yayınlandı ! Mira'nın sağlık durumu nasıl sonuçlanacak.Ayrıca orkun yaman'ın üvey babasının yanında ne işi var ona neden para verdi.Bir diğer konu ise girmediği sınav yüzünden selim'in öfkelenmesi.25 ekim cuma akşamı startv ekranlarında medcezir 6.bölüm ile devam edecek.

Sevdaluk Dizisi Oyuncuları


sevdaluk dizisi oyuncuları çok yakında şhowtv ekranlarında mükemmel bir karadeniz dizisi yayın hayatına başlıyor.Başrollerinde Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı Sevdaluk yeni dönemde izleyicileri eğlendirecek gibi gözüküyor.Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Sevdaluk bakalım ne zaman yayın hayatına başlayacak.

17 Ekim 2013 Perşembe

Karadayı 42.Bölüm 2.Fragmanı


Kim ne söylerse söylesin tartışmasız son iki sezona damgasını vuran televizyon dizisi hangisi diye soru sorulsa cevabımız karadayı olur.Mükemmel senaryosu ve oyuncu kadrosu ile her geçen hafta biraz daha zirveye doğru tırmanıyor.Yanlış anlaşılma olmasın yarıştığı kimse yok tek başına bu yolda mücadele ediyor karadayı.Özellikle diziye bayram nedeni ile verilen bir haftalık aradan sonra dahada değerini anladı izleyicileri.Yayınlanan tanıtımlarını büyük bir heyecan ile izlediler ve mutlu oldular.Yaver'in kimliği ortaya çıktıktan sonra artık karadayı'da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.
Verile aradan sonra 21 ekim pazartesi akşamı yayınlanacak dizinin az önce karadayı 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

13 Ekim 2013 Pazar

istanbul kurban bayramı namaz saati


istanbul kurban bayramı namaz saati bugün arefe günü yani bayram'ın habercisi.Dünayada yaşayan milyarlar müslüman mübarek kurban bayramlarını en güzel şekilde geçirecekler.Kurban bayramı namaz saatleri diyanet tarafından açıklandı.Buna göre türkiye'nin en büyük şehir istanbul'da 07 : 56 saatinde namaz kılınacak.

Sana Bir Sır Vereceğim 15.Bölüm Fragmanı


sana bir sır vereceğim 15.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyorduk ve o tanıtım fragmanı az önce yayınlandı.20 Ekim pazar akşamı fox ekranlarında devam edecek olan sana bir sır vereceğim'de tilki ve aylin yine milyonları ekran başına kilitleyecek.

Küçük Gelin 7.Bölüm Fragmanı


küçük gelin 7.bölüm fragmanı her hafta olduğu gibi yine büyük bir heyecan ile beklenecek.Sezona fırtına gibi bir giriş yapan dizide heyecan katsayısı yeni bölüm ile dahada tırmanıyor.Aldığı rating oranları ile adından sıkça söz ettiren küçük gelin'de 7.bölüm bu güne kadar izlediğimiz en özel sahnelerin yaşanacağını belirtmek isteriz.Küçük gelin 7.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl 108.Bölüm Fragmanı (16 Ekim Çarşamba)


muhteşem yüzyıl 108.bölüm fragmanı yayınlandı.Merakla beklediğimiz dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.Şehzadeler arasındaki taht kavgası son sürat devam ederken Hürrem, Mustafa'yı gözden düşürebilmek adına her türlü yolu deniyor.Bu arada yaptığı hatadan dolayı Sadrazam Rüstem Paşa zor durumda.

12 Ekim 2013 Cumartesi

Şefkat Tepe 122.Bölüm Fragmanı


şefkat tepe 122.bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde dizi severlerin merak içerisinde beklediği video konumuna gelmiş durumda.Celil ortaya çıkmış, örgüte tek başına meydan okumaktadır. Rojava bölgesinin çeşitli yerlerine zaman ayarlı bombalar yerleştiren Celil, şart olarak da, Savama ajanlarının derhal Suriye’den çıkartılmasını gösterir. Deliye dönen Cemal işkenceyle konuşturamadığı Celil’i ikna etmek için, karısı ve bebeğini kaçırır. Şahin ise geri döner fakat Aslı’nın evlilik hazırlığında olduğunu görüp yoluna çıkmama kararı alır. Diğer yandan Serdar ve Doktor, Celil’i bulmak için mücadele verir.Samanyolu ekranlarının başarılı dizisinde 122.bölüm çok heyecanlı geçecek gibi gözüküyor.
Şefkat tepe dizisi ile ilgili en son gelişmeleri http://www.tvkedisi.com/sefkat-tepe-122-bolum-fragmani.html bağlantısından güncel olarak takip edebilirsiniz.

Fatih Harbiye 8.Bölüm Fragmanı


fatih harbiye 8.bölüm fragmanı yayınlandı.19 Ekim Cumartesi akşamı fox ekranlarında olacak dizideki gelişmeler şu şekilde olacak.Neriman’ın, Arcaoğlu Şirketi'ne gelmesi ile şaşkınlığını gizleyemeyen Macit, belli etmemeye çalışsa da durumdan son derece memnun kalmıştır. Neriman ve Şinasi arasında ipler iyice gerilirken, Şinasi, geleceğine yön veren kararlar almak üzeredir ve Neriman ile aralarının kötü olması da Şinasi’nin istemediği bir yolda yürümesine sebep olur. Aslı’nın gerçek yaşantısını öğrenen Zehra ve Nezahat, hayal kırıklığı ve üzüntü içinde ne yapacaklarını bilmez durumdadırlar. Şahika ise geçmişinin sır perdesini aralarken, annesi Gülter Hanım ve dayısı Faiz Bey, duydukları ile sarsılacaklardır.Fatih harbiye 8.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz.
Fatih harbiye ile ilgili daha geniş ve güncel bilgilere http://www.tvkedisi.com/fatih-harbiye-8-bolum-fragmani.html bağlantısından ulaşabilirsiniz.

11 Ekim 2013 Cuma

Dila Hanım 40.Bölüm Fragmanı


dila hanım 40.bölüm fragmanı son zamanlarda izleyecek olduğumuz en özel sahnelerin yaşanacağı bir bölüm olacak gibi gözüküyor.Yeni sezon'da şhowtv ekranlarında yayın hayatına devam eden dila hanım'da rıza sevdiği kadın dila'nın peşini bırakmazken azer her zamanki gibi kirli oyunların peşinde koşmaya devam ediyor.18 Ekim cuma akşamı aynı saatinde şhowtv ekranlarında izleyeceksiniz dila hanım'ı.Şimdi sizleri yeni bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.iyi seyirler.

Ekin Koç Biyografi


ekin koç biyografi son ayların en çok konuşulan dizi oyuncusu şüphesiz sana bir sır vereceğim'in tilkisi yani ekin koç.Murat boz'a benzerliği ilede konuşulan oyuncu oynadığı karakter ile gündemde kalmayı başarıyor.Her geçen gün hayran sayısı artan oyuncuya başarılar diliyoruz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Başvuru Formu


yetenek sizsiniz türkiye başvuru formu son yıllarda türk televizyonlarında en çok izlenen eğlence, şhow ve yarışma programı son sürat devam ediyor.Bir çok kişiyi ünlü yapan programa katılmak için yetenek sizsiniz türkiye başvuru formu'nu doldurmanız gerekmekte.Şimdiden formu doldurmaya başlayıp var olan yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Karagül 17.Bölüm Fragmanı


Fox ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi karagül 17.bölüm fragmanı yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Konusu ile cuma akşamlarının en çok izlenen programı olmayı başaran karagül'de kendal'ın hapis'e girmesi konakta şok etkisi yarattı.Artık neler olacak hep beraber izleyip göreceğiz.karagül 17.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri güncel olarak bu başlık altında takip edebilirsiniz.

10 Ekim 2013 Perşembe

Karadayı 42.Bölüm Fragmanı izle


karadayı 42.bölüm fragmanı büyük bir heyecan ile dizi severler tarafından bekleniyor.Babasını kurtarabilmek adına her türlü zorlu mücadeleyi gösteren mahir gördüğü manzara karşısında şok yaşamaktadır.Savcı turgut'un yaver olduğunu öğrenen kahramanımız acaba nasıl davranacak.

2014 Çizme Modelleri


2014 çizme modelleri kış ayları yaklaştıkça bayanların hem kendilerini soğuktan korumak hemde şık olmak adına tercih ettikleri çizmeler.Yeni yılda bir çok ünlü marka çizme modelleri'ni tanıtmaya başladı.Özellikle rengarek çizmeler, leopar desenli çizmeler oldukça şık gözükmekte.

Benim Hala Umudum Var 16.Bölüm Fragmanı


benim hala umudum var 16.bölüm fragmanı dizi severler tarafından büyük bir merak içerisinde bekleniyor.17 ekim perşembe akşamı startv ekranlarında yeni bölüm ile izleyicilerle buluşacak benim hala umudum var'da ilginç gelişmeler yaşanacak.Diziyi yakından takip eden izleyiciler için yeni bölüm fragmanı'nı güncel olarak paylaşacağız.

Kurtlar Vadisi Pusu 201.Bölüm Fragmanı (17 Ekim Perşembe)


kurtlar vadisi pusu 201.bölüm fragmanı (17 Ekim Perşembe) Kahramanımız polat alemdar tapınakçılara karşı zorlu mücadelesini sürdürüyor.Bakalım kızı elifi ellerinden almayı başarabilecek mi.

Medcezir 5.Bölüm Fragmanı (18 Ekim Cuma)


medcezir 5.bölüm fragmanı kadar son aylarda bir tanıtım videosunun yayınlanmasını beklememişizdir.Bir haftalık bir ara verildi diziye bunu artık biliyoruz ama bilmediğimiz bir kısım var yeni bölüm'de neler olacak.Yaman ve Mira her geçen hafta birbirlerine dahada yaklaşırken bu durumu hazmedemeyen Orkun her defasında sorun çıkarmaya çalışıyor.Bakalım yeni bölüm'de daha hangi gelişmeler yaşanacak.Bu arada 18 ekim cuma akşamı yayınlanacak olan medcezir'in 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Merhamet 25.Bölüm Fragmanı


merhamet 25.bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde dizi severlerin oldukça merak ettikleri video konumuna gelmiş durumda.Narin'in başına gelen yeni durumları heyecan içerisinde izlemeye devam ediyoruz.23 ekim çarşamba akşamı kanald ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan dizinin son bölüm'ü ile ilgili tüm gelişmeleri hep birlikte bu başlık altında değerlendireceğiz.

9 Ekim 2013 Çarşamba

Pis Yedili 86.Bölüm Fragmanı


pis yedili 86.bölüm fragmanı milyonlarca genç izleyici tarafından şimdiden merak içerisinde beklenmeye başladı bile.Dizide heyecan her geçen hafta dahada yukarılara çıkarken orço sayesinde eğlenceli dakikalarda yaşıyoruz.16 ekim çarşamba akşamı şhowtv ekranlarında yayınlanacak olan pis yedili'nin yeni bölüm fragmanı'nı güncel olarak burada izleyebilirsiniz.

Leyla Gencer Kimdir


leyla gencer kimdir dünyanın en büyük arama motoru google leyla gencer'in 85. doğum gününde türk kullanıcılarına büyük bir süpriz yaparak doodle hazırladı.Bu sayede türk opera tarihinin en büyük sanatçılarından leyla gencer hakkında detaylı bilgilere insanlarımız ulaşmış olacaktır.Tekrardan teşekkür ediyor leyla gencer'i 85.doğum gününde rahmetle anıyoruz.

Muhteşem Yüzyıl 108.Bölüm


Son sezonu'nu büyük bir heyecan içerisinde takip ettiğim fenomen dizi önümüzdeki hafta çarşamba akşamı 108.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklediğimiz muhteşem yüzyıl 108.bölüm'de ilginç gelişmeler bizleri bekliyor diyebiliriz.Sultan süleyman'ın yeni bir hatun ile birlikte olması özellikle hürrem sultan'ın büyük bir üzüntü yaşamasına sebep olacak.Ayrıca şehzadeler arasındaki savaş her geçen gün dahada zirveye taşınmakta.Bakalım 108.bölüm'de daha hangi süpriz gelişmeler izleyeceğiz.

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm 2.Fragmanı


sana bir sır vereceğim 14.bölüm 2.fragmanı özellikle izlediğimiz ilk tanıtımdan sonra dahada büyük bir merak içerisinde beklenmeye başlandı.Tilki hapis şoku yaşarken aylin okulda büyük bir tehtid altındadır.Gerçekten çok heyecanlı sahneler bizleri bekliyor.Fox ekranlarının sıradışı dizisi senaryosu ile özellikle gençlerin en büyük favorisi konumuna gelmiş durumda.Her ne kadar pazar günleri eskisi gibi rating alamasada sezonun en dikkat çekici yapımlarından birisi olduğu gerçeğini unutmamamız gerekmekte.

8 Ekim 2013 Salı

Bugünün Saraylısı Oyuncuları


bugünün saraylısı oyuncuları atv ekranlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına başlamak üzere.Dizi için uzun süredir devam eden hazırlıklar artık son noktaya ulaştı.Bir çok başarılı oyuncu'yu bir araya getiren bugünün saraylısı adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.Selçuk Yöntem'in yeni dizisi bugünün saraylısı yakında atv ekranlarında başlıyor.

Hülya Avşar Bana Bir Koca Lazım Şarkı Sözleri


hülya avşar bana bir koca lazım şarkı sözleri okuduğunuz zaman sizlere ilginç gelebilir ancak dinlediğinizde kulağınıza hoş geleceğini kesinlikle belirtmek istiyoruz.Başarılı sanatçı yeni albünü çıkardı.10 farklı eserden oluşan aşk büyükse adı verilen albüm tüm müzik marketlerde.

En Zayıf Halka Yarışması Başvuru Formu


en zayıf halka yarışması başvuru formu doldurulmaya başlandı.Genel kültürünüze güveniyorsanız kanald ekranlarında yeni başlayacak olan yarışma programına katılmayı mutlaka düşününüz.Son zamanlarda gördüğümüz hem eğlenceli hemde bilgiler sunan bir yarışma programı ortaya çıktı.

Bir Aşk Hikayesi 27.Bölüm Fragmanı


bir aşk hikayesi 27.bölüm fragmanı az önce yayınlandı.Yeni bölüm hepimizi yine fox ekranlarında buluşturacak gibi gözüküyor.Özellikle korkut ali ve ceylan fanlarının merakla beklediği bölüm'de bir çok heyecan uyandıran sahne bizleri bekliyor.Yeni bölüm ile ilgili son gelişmeleri fragmanı izledikten sonra görebilirsiniz.Ayrıca yazımızın içerisinde ilerleyen günlerde 27.bölüm özeti ve 27.bölüm 2.fragmanı'da sizlerle olacaktır.Fox ekranlarının başarılı dizisi senaryosu ile sezonun en iyi dizileri arasında gösteriliyor.

Çalıkuşu 4.Bölüm Fragmanı


çalıkuşu 4.bölüm fragmanı büyük bir merak içerisinde bekleniyor.Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir beğeni ile izlenen dizide son gelişmeler izleyicileri oldukça heyecanlandırdı.Feride'nin vereceği karar hangi yönde olacak hep birlikte 4.bölüm'ü izleyip göreceğiz.Bu arada dizinin uyarlandığı romanı yani çalıkuşu'nu okumayanımız çok nadir'dir.Bölümler ilerledikçe acaba romana bağlımı kalacak senaryo diyede düşünmeden olmuyor.Aslında bu dizi için bir dezavantaj yaratabilir.Ancak aldığı reyting sonuçları ve övgüleri göz önüne alırsak şimdilik başarılı çalıkuşu.

benim için üzülme 37.bölüm fragmanı


benim için üzülme 37.bölüm fragmanı özellikle bu akşam izlediğimiz son bölüm'den sonra büyük bir merakla beklemeye başladık.Buke'nin aniden evi terk etmesi bunun üzerine yaşanan gelişmeler 15 ekim salı akşamı için bizleri dahada heyecanlandırıyor.
Sinan, ailesinin Irmak ve bebekle ilgili düşünceleri karşısında tepkilidir. Niyazi, Sinan’a Irmak’la evlenmesi konusunda baskı yapar, tartışırlar. Irmak, Sinan’a olan tüm umutlarının tükenmesiyle Hopa’dan ayrılmaya karar verir. Gürcistan’a kaçan Harun, sevdiklerinin yokluğuna alışmaya çalışır. Buke, çocuğu olamayacağı düşüncesiyle gün geçtikçe daha çok üzülür. Resul, Bahar’ın kocasına dönmesi için çabalamaya devam eder. Bahar ve Sinan, imkansız olduğunu düşünse de her geçen gün birbirlerine daha çok aşık olurlar. Şahin, Bahar ve Sinan’ın her anını izlemesi için adam tutar. Yaşar, Hopa’da yaşamına devam edebilmek için ev ve iş arar. Orhan, Yaşar’ın döndüğünü öğrenir, babasının intikamı için peşine düşer.
Bakalım benim için üzülme 37.bölüm'de bizleri daha farklı hangi süpriz gelişmeler bekliyor.
Karadeniz dizi benim için üzülme ile ilgili tüm gelişmeleri http://www.tvkedisi.com/benim-icin-uzulme-37-bolum-fragmani.html adresinden güncel olarak takip edebilirsiniz.İyi seyirler dileriz.

Kaçak 4.Bölüm Fragmanı


kaçak 4.bölüm fragmanı yayın hayatına fırtınalı bir başlanğıç yapan atv ekranlarının yeni dizisi kaçak heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Gömüldüğü mezardan daha da güçlenerek çıkan Serhat, eski ekibini toplamıştır. Gözü kara üç adamdan oluşan ekip, bir karargah kurar ve intikam planlamaya başlar. Topçuoğlu ailesi ve Serhat’ın ortak geçmişi, bu yolda hem avantajları hem de dezavantajları olacaktır. Ailesinin iç sorunları ve yeraltı dünyasındaki iktidar savaşı ile uğraşan İsmet Ali Topçuoğlu, karşısında bulduğu bu yeni düşmana hazırlıksız yakalanır.Bakalım kaçak 4.bölüm'de daha hangi süpriz gelişmeler yaşanacak.
ATV ekranlarının başarılı dizisi kaçak 4.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri http://www.tvkedisi.com/kacak-4-bolum-fragmani.html bağlantısından güncel olarak takip edebilirsiniz.Tüm dizi severlere iyi seyirler diliyoruz.

7 Ekim 2013 Pazartesi

Fatih 3.Bölüm Fragmanı


fatih 3.bölüm fragmanı şimdiden dizi severler tarafından büyük bir merak içerisinde beklenmeye başlandı.Özellikle sultan mehmet'in bir suikast sonucu yaralanması haftaya damgasını vuran olayların başında geliyor.Çok özel sahneler bizleri bekliyor önümüzdeki hafta yani 14 ekim pazartesi akşamı.Kanald ekranlarının yeni dizisi yavaş yavaş ağırlığını koymakta.

Karadayı 42.Bölüm Fragmanı


karadayı 42.bölüm fragmanı mahir kara ilk kez yaver'in kim olduğunu öğrenmeye bu kadar yaklaştı.Artık dizide heyecan dorukta nefes nefese bir bölüm izleyicileri bekliyor.Yasin'in yardımları ile zorlu mücadelesine devam eden mahir bakalım babasını kurtarabilecek mi.

Beni Böyle Sev 29.Bölüm Fragmanı


beni böyle sev 29.bölüm fragmanı izleyiciler son sahneleri ile üzen ömer ve ayşem'in ayrılıklarının ardından çok önemli bir konuma gelmş durumda.Her pazartesi akşamı trt ekranlarında heyecan ile takip ettiğimiz dizide güzel sahneler görmek istesekte yaşanan bu şok ayrılık hepimizi üzdü.Kendine has izleyici kitlesi ile adından sıkça söz ettiren dizi aldığı rating oranları ile başarısını taçlandırdı.29.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri buradan güncel olarak takip edebilirsiniz.

6 Ekim 2013 Pazar

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm Fragmanı


fox ekranlarından yayınlandığı her yeni bölüm ile bizleri ekran başına adeta hapseden sana bir sır vereceğim yine nefesleri kesecek bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.izleyicilerin merakla beklediği sana bir sır vereceğim 14.bölüm fragmanı yayınlandı.Tilki ve aylin yeni bölüm'de yine bizleri heyecanlandıracak gibi gözüküyor.Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başaran sana bir sır vereceğim aldığı ratinglerle adından sıkça söz ettirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

5 Ekim 2013 Cumartesi

Güneşi Beklerken 16.Bölüm Fragmanı (13 Ekim Pazar)


güneşi beklerken 16.bölüm ile kanald ekranlarında 13 ekim pazar akşamı tüm heyecanı ile kaldığı yerden devam edecek.Dizide hepimiz için merak uyandıran bazı gelişmeler mevcut.Kerem'in ani bir karar ile melis ile çıkmaya başlaması okuldaki herkesin ilgisini çeker özellikle zeynep ve barış bu duruma şaşkınlıkla bakarlar.16.bölüm'de bir diğer önemli konuda cihan hoca'nın zeynep'in kendi kızı olduğunu öğrenmek için test yaptırması idi.

Fatih Yağın Sosyal Medya Danışmanı


7 Haziran 1993 yılında taşı toprağı denizi suyu kaldırımı altın olan şehir İstanbulun Fatih ilçesinden doğmuşum.
İstanbul/ Fatih 'de doğduğum içinde bana fatih yağın ismini koymuşlar. İstanbulu çok sevmemin nedeni göbek bağımın istanbulda kesilmesi nedeniyle sanırım.
Yıllardır bir İstanbul sevdası gitmektedir. İstanbulu çok sevdiğim içinde yıllarca Ankarada oturduk. Babamın şark görevleri nedeniyle İstanbulda dünyaya gözlerimi açtıktan 2 yıl sonra
Kayısı şehri olan Malatyaya hacı murat ile gitmişiz. 3 yıl oradan kaldıktan sonra yine bize yol gözüktü ve sileceği bozuk olan dokundan
uçacak dökülecek olan zamani koşullarından dolayı o arabayla kayısı şehrinden yavaş yavaş Ankaraya doğru yol almışız. Ankaraya gelme sebebimiz
ise doğu görevimizin bitip bütün ailenin Ankarada yaşaması. Ne varsa Ankarada, Ankaraya yerleşmişiz. Ankaraya geldikten sonra nedendir bilinmez.
Ankaranın eski sıçan kötü olarak bilinen Sincana gelmişiz. Sincanın Fatih semtine.

İlkokul ikinci sınıf dahil Fatih'de okudum.Daha sonra kendi evimizin kısmen bitmesiyle Sincanın farklı bir bölgesine taşındık.
Burada ilk okulu bitirdik ve lisede ne olacak telaşı başladı. Çevreden kulak dolgunluğu ile bilgisayar iyidir geleceği var diye diye
Ankaranın sanayisi Şaşmaz Sanayide ki meslek lisesine yerleştik Bilgisayar programcılığına.İnternet sektörüne atılımımızda burada yavaş yavaş başlamış oldu.
Lise zamanında yaz stajı yapma zorunluluğu vardı o zaman staj yaptık biraz ama benim hala bu sektör üzerine bir çalışma yapma gibi bir hevesim yoktu.
Yavaş yavaş bişeyler oldu stajda web sitesi kurulum para kazanma vs muhabbetleri dönmeye başladı benim kafada tilkiler dolanmaya başladı. Bunun üzerine araştırmalar
nerede ne yapabilirim nasıl para kazanırım facebook nedir nasıl para kazanılır vs bir çok şeye baktık ve en sonunda birşeyler kapmaya başladık. 3 yıllık bir çalışma sonuca
Bilgisayar programcılığı bir kenara kaldı ve sosyal medya üzerine yoğunlaşmaya başladım. sosyal medya danışmanı üzerine yoğunlaştıktan sonra Üniversite derdi kapıya dayandı
ve 2. defa sınava girdikten sonra Fatih Üniversitei Pataloji Lab. Tek. bölümünü kazandık. Önümüzdeki yıllarda bakalım Fatih Yağın olarak neler yaşayacağız. :)

Benimle ilgili daha detaylı bilgilerek kişisel sitem http://www.fatihyagin.com.tr adresinden bana her konuda ulaşabilirsiniz.

Lale Devri 121.Bölüm Fragmanı (12 Ekim Cumartesi)


lale devri 121.bölüm fragmanı bir çok dizi sever tarafından merakla bekleniyor.12 ekim cumartesi akşamı fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan dizide son gelişmeler izleyicileri adeta şok etkisi yarattı.Toprak ve Çınar ger geçen hafta birbirinden uzaklaşırken zümrüt hain planlarını devreye sokuyor.

Fatih Harbiye 7.Bölüm Fragmanı izle


Ve hepimizin izlemek için sabırsızlandığı fatih harbiye 7.bölüm fragmanı izle biraz önce yayınlandı.Gerçekten çok heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor diyebiliriz rahatlıkla.Yeni bölüm hepimizi fox ekranlarında buluşturacak.Sezona damga vuran dizilerin başında gelen fatih harbiye özellikle senaryosu ile adından sıkça söz ettirmekte.Yeni bölüm fragmanı'nı burada güncel olarak izleyebilirsiniz.

Huzur Sokağı 42.Bölüm Fragmanı (11 Ekim Cuma)


huzur sokağı 42.bölüm fragmanı biraz önce yayınlandı.Uzun zamandır merak edilen güzel bir bölüm izleyeceğiz 11 ekim cuma akşamı.Feyza annesinin varlığını kabul etmemekte ısrarlı.Diğer yandan bilal sevdiği kız ile aralarındaki problemlerden ve ailesi tarafından yapılan bakıdan rahatsız.Şükran ise hayatında yeni bir dönem açabilir.

4 Ekim 2013 Cuma

Karagül 16.Bölüm Fragmanı (11 Ekim Cuma)


karagül 16.bölüm fragmanı 11 Ekim Cuma akşamı fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan karagül'de heyecan dorukta.Haftalardır rating listesinden zirvede olmayı başaran dizi yeni bölüm ile bu heyecanı sürdürüyor.

Medcezir 5.Bölüm Fragmanı (11 Ekim Cuma)


11 Ekim Cuma akşamı star ekranlarında tüm heyecanıyla devam edecek olan dizi medcezir 5.bölüm fragmanı yayınlandı.Yeni bölüm'de çok özel sahneler özellikle yaman ve mira arasında yaşanacak.Şimdiden büyük bir merakla bekliyoruz.

3 Ekim 2013 Perşembe

trabzonspor lazio maçı hangi kanalda


Temsilcimiz trabzonspor avrupa ligi mücadelesinde italyan devi lazio ile karşı karşıya geliyor.Futbolseverler trabzonspor lazio maçı hangi kanalda acaba şifrelimi şifresizmi gibi soruları akıllarına getirebilir.Bunlara cevabımız ntv'de saat 20:00'dan itibaren müsabakanın şifresiz yayınlanacağını söyleriz.
Trabzonspor bu karşılaşmaya çok önem veriyor.Alacak olduğu bir galibiyet onları guruptan bir üst tura çıkarabilir.
İşte trabzonspor - Lazio Maç Kadrosu
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut D., Mustafa, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
LAZİO: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Lulic, Ledesma, Onazi, Hernanes, Candreva, Ederson, Floccari

Trabzonspor Lazio maçı ile ilgili tüm bilgilere http://www.tvkedisi.com/trabzonspor-lazio-maci-hangi-kanalda.html bağlantısından ulaşabilirsiniz.Temsilcimiz karadeniz fırtınasına bu zorlu müsabakada başarılar diliyoruz.

kurtlar vadisi pusu 200.bölüm fragmanı


kurtlar vadisi pusu 200.bölüm fragmanı büyük bir heyecanla yıllardır diziyi izleyen takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.Özellikle yaşanan son gelişmelerden sonra polat alemdar nasıl bir karar verecek izleyip göreceğiz.

2 Ekim 2013 Çarşamba

sana bir sır vereceğim 13.bölüm 2.fragmanı izle


sana bir sır vereceğim 13.bölüm 2.fragmanı izle önümüzdeki günlerde özellikle genç televizyon izleyicilerinin, tilki ve aylin fanlarının merak içerisinde beklediği video konumuna gelmiş durumda.Dizide heyecan fırtınası bir dakika olsun durmuyor.Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm nefesleri kesecek gibi gözüküyor şimdilik.Bakalım hangi gelişmeleri izleyeceğiz.

aşk 3.bölüm fragmanı izle


aşk 3.bölüm fragmanı izle özellikle gençlerin yakından takip edeceği bir diziye daha kavuştuk.Kanald ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde hazal kaya'nın oynaması ile dikkatleri bir anda üzerine çeken dizide bu hafta inanılmaz olaylar yaşanacak.azra , kerem ve şebnem üçlüsü arasında aşk çatışmaları yaşanacak.başarılı dizi aşk ile ilgili tüm gelişmeleri güncel olarak takipçilerimizle paylaşacağız.

eski hikaye 2.bölüm fragmanı izle


eski hikaye 2.bölüm fragmanı izle buğra gülsoy'un yeni dizisi haftalardır izleyiciler tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyordu.Yayın hayatına trt1 ekranlarından başlamasından sonra bu heyecan biraz mutluluğa dönüştü.Gerçekten beklediğimize değmiş güzel bir dizi ortaya çıkmış.Ne diyelim yeni bölümlerini büyük bir merakla bekliyoruz.Artık çarşamba akşamları eski hikaye akşamı...

merhamet 24.bölüm fragmanı izle


merhamet 24.bölüm fragmanı izle geçen yıldan devam edn bir alışkanlık olarak yeni sezon'da izlemeye devam ettiğimiz kanald ekranlarının başarılı dizisinin tanıtım fragmanı olacak.Narin'in zor yaşantısına bizlerde televizyon ekranları başından adapte olmaya çalışıyoruz.24.bölüm'de bizleri bir hayli süpriz anlar bekliyor diyebiliriz.
Merhamet 24.bölüm ile ilgili tüm gelişmeler burada.

Pis Yedili 85.Bölüm Fragmanı izle


Yıllardır şhowtv ekranlarında severek izlediğimiz pis yedili 9 ekim çarşamba akşamı 85.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Yazımızın içerisinde pis yedili 85.bölüm fragmanı'nı güncel olarak izleyebilirsiniz.Dizide bu hafta yine heyecan dolu gelişmeler bizleri bekliyor.Özellikle günçiçek'in yeni aşka yelken açması bakalım izleyiciler tarafından nasıl karşılanacak.Dizinin yeni bölümü ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takipçilerimize aktaracağız.

1 Ekim 2013 Salı

Muhteşem Yüzyıl 107.Bölüm Fragmanı izle


muhteşem yüzyıl 107.bölüm fragmanı özellikle yaşanan son gelişmelerden sonra dizi severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.Fatma sultan'ın hareme gelişi özellikle hürrem sultan'ı bir hayli kızdırdı.Ayrıca sultan süleyman için bir cariye ayarlaması yeni bölüm'de entrika'ların son gaz devam edeceğini gösteriyor.Hepimizin merakla izlemek için beklediği 107.bölüm fragmanı'nı burada izleyiniz.

Çalıkuşu 3.Bölüm Fragmanı izle


çalıkuşu 3.bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak ve bu başlık altında takipçilerimizle paylaşacağız.Kamuran hakkında ortaya çıkan yeni gerçekler dizideki herkesi özellikle feride'yi derinden etkileyecektir.Ancak ikili arasında yapılan anlaşma ile bu olay tatlıya bağlanacak.8 Ekim Salı akşamı çalıkuşu 3.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.
Bu yeni dizi ile ilgili gelişmeleri ve özellikle yeni bölümlerini kaçırmayın üzülürsünüz.