24 Ekim 2013 Perşembe

Muhteşem Yüzyıl 109.Bölüm Fragmanı



muhteşem yüzyıl 109.bölüm fragmanı büyük bir izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor.Hürrem sultan ve şehzade mustafa arasındaki tehlikeli şekilde geçen taht mücadelesi sonrasında dahada merakla beklediğimiz bir video konumuna gelmiş durumda.Bu arada dizimiz aldığı rating sonuçları ile çarşamba akşamlarının tartışılmaz tek lideri olduğunu dün akşam yine kanıtladı.Başarının arkasında muhakkak güzel bir çalışma yatıyor tekrar muhteşem yüzyıl'a dönecek olursak 30 ekim çarşamba startv ekranlarında 109.bölüm'ü mutlaka izlemelisiniz.
Süleyman yeniden evlat sahibi olacak olmanın Taht sancağına şehzadelerinden heyecanını yaşarken, Hürrem’in içi buruktur. Hürrem, haremde kendinden habersiz işler çeviren Fatma’dan intikam almaya kararlıdır. Fatma’nın evliliği ile ilgili büyük onca zamana bir sır öğrenir. Manisa’da öldürülen esnafın karısı Selim hakkında dava açar. Bunu öğrenen Nurbanu gizlice kadınla görüşmeye gider. Bu buluşma Selim ve Nurbanu arasında iplerin kopmasına neden olur.
Huricihan umutla Bayezıt’tan haber öfkesi iyice bilenen Hürrem beklerken, Bayezıt Selim’in açığını araştırır. Davayı öğrenen Bayezıt, Selim’in olayı örtbas etmesine fırsat vermeyecektir. Nisa ise Mustafa’ya ilan-ı aşk etmiştir. Mustafa duygularıyla savaşırken, Mahidevran ve Atmaca bu aşkı engellemeye çalışırlar.
Bu siteye göz atabilirsiniz http://www.tvkedisi.com/muhtesem-yuzyil-109-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder