25 Ekim 2013 Cuma

Medcezir 7.Bölüm Fragmanı


Büyük bir heyecan ile beklediğimiz medcezir 7.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.Yine çok özel sahnelerin olduğu Yaman ve Mira'nın birbirine yaklaştığı ayrıca şarkılar söylediği bir bölüm izleyeceğiz.Bazı aksaklıklar araya girmeler olsada örnek orkun yinede bu ikili her geçen hafta biraz daha birbirlerine yaklaşıyorlar.Bakalım dizide daha hangi süpriz gelişmeler yaşanacak.
Medcezir 7.bölüm fragmanı
Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum bu seçim için nefesler tutuluyor yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir.
Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli Süleymanı gittikçe yalnızlaştırırken bombayla yaşayacaktır. Yaman Mira’nın hastalığının şokunu yaşarken Nevin onun kafasını karıştırmamak için yine uzaklaşmayı tercih eder. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresiyle tanışmanın ona getireceği maddi faydaların peşindedir. Bu durumun farkına varan Yamanın Hasana olan nefreti daha da büyür.
Web Sayfasına Git : http://www.tvkedisi.com/medcezir-7-bolum-fragmani.html
Serezlerde ise büyük bir gerginlik hakimdir. Selim Yaman’ın sınava intikam peşindedir girmemesini kabul edemez. Üniversite onun için artık bir hayal olmuştur. Yaman ne kadar üzülse de verdiği karardan pişmanlık duymaz. Bu sefer Selim’i sakinleştiren taraf Ender olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder