28 Eylül 2014 Pazar

O Hayat Benim 23.Bölüm Fragmanı Seyret Fox Tv

Merak içerisinde beklediğimiz o hayat benim 23.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Fox ekranlarında yine birbirinden heyecanlı gelişmeler bizleri bekliyor. Şimdi hep birlikte yeni bölüm fragmanı'nı izleyelim. O Hayat Benim Dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri aşağıdaki bağlantı adresinde online takip edebilirsiniz. http://www.tvbolumfragmani.com/o-hayat-benim-23-bolum-fragmani/

22 Eylül 2014 Pazartesi

Kaçak 38.Bölüm Fragmanı (30 Eylül Salı)

Serhat ve ekibi, Dehvani’nin yaptığı pazarlıkta son noktaya gelir. Dehvani, Serhat ve ekibinin sır perdesini aralamasına mani olabilecek mi? Faysal ile Merve’nin Tülay’ı bulmak için beraber çıkacakları yol, onları bir adım daha yakınlaştırır. Merve, Faysal’ın içinde saklı olan adamı çözmeye çalışırken Cemile ve Muhsin, Tülay için yarattıkları yalana Faysal’ı inandırabilecekler mi? Burak, Kel Sait ile her geçen gün daha da zorlaşan bir hayata alışmaya çalışırken ondan istenecek görevi yerine getirebilecek mi? Serhat ve ekibi, Ertan ve Erol cephesini kızıştırır. Ertan, yaptığı pazarlık ile Katerina’yı soktuğu zor durumdan kurtarabilecek mi? Katerina’nın Ertan’la ilişkisi nasıl etkilenecek?

kaçak 38.bölüm fragmanını burada güncel olarak izleyebilir 30 eylül salı yayınlanacak bölüm hakkında bilgi sahibi olabilirisiniz.

Bölüm Özeti ve Bölüm Açıklaması ve Daha Geniş Çaplı Bilgiye Ulaşmak İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz. http://www.tvbolumfragmani.com/kacak-38-bolum-fragmani/

karadayı 78.bölüm fragmanı 29 eylül atv

karadayı 78.bölüm fragmanı (29 eylül pazartesi) ATV izle

17 Eylül 2014 Çarşamba

Kara Para Aşk 17.Bölüm Fragmanı 24 Eylül ATV

Heyecan dorukta önümüzdeki hafta Kara Para Aşk'ta yine birbirinden önemli gelişmeler bizleri bekliyor. Kara Para Aşk 17.Bölüm'de Elif ve Ömer arasındaki aşk dahada güzel bir yol izleyecek. Merakla beklenen Kara Para Aşk 17.Bölüm Fragmanı'nı güncel olarak burada izleyebilirsiniz.
 kara para aşk 17.bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Konunun Tamamı İçin: http://www.karaparaask.org/2014/09/kara-para-ask-17-bolum-fragmani.html

kara para aşk 16.bölüm izle (17 eylül çarşamba)

kara para aşk 16.bölüm izle (17 eylül çarşamba)

Benim Adım Gültepe 3.Bölüm İzle

Bu akşam KanalD ekranlarında hep birlikte benim adım gültepe 3.bölüm izleyeceğiz. gerçekten heyecan verici bir dizi ortaya çıkarılmış. Dekor olsun oyuncular olsun benim adım gültepe izlerken kendimizi bir anda hikayenin içerisinde buluyoruz. Böyle kaliteli bir diziyi bizlerler buluşturan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Benim Adım Gültepe 4.Bölüm Fragmanı 24 Eylül KanalD

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Gültepe önümüzdeki çarşamba akşamı 4.bölüm ile dizi severlerle buluşacak. İşte yeni bölüm'de yaşanacak gelişmeler. Gülümser ile Halil’in yasak aşklarına tanıklık eden gizli biri oluyor. Sadettin’ in polis tarafından yakalanmasıyla Fevzi’nin hayatı daha da zorlaşır. Okulda bazı öğrencilerin Fevzi’ye karşı davranışlarına göz yummayan Seyfi, yine bir kavgaya karışır. Ancak olay büyür ve Fevzi ile Seyfi okuldan uzaklaştırma cezası alırlar. Takoz Mehmet’in hain saldırısının ardından hastaneye kaldırılan Eşref’i Suna yalnız bırakmaz. İçten içe Eşref’i beğenen Meziyet ise hastaneye geldiğinde gördüklerinden hiç memnun olmaz. Ablası Suna ile aralarına bu kez de Eşref mi girecektir? Halil’ in ısrarcı tavırları ile Refik’ in sıkıştırması arasında kalan Gülümser ise kalbine söz geçiremez. Halil’in fabrika çıkışına giderek yaptığı sürpriz ziyaretle baş başa vakit geçirdiklerini sanan aşıkların artık gizli bir tanığı vardır. Semtin yenileri Nazlı ve Murat’ın ise peşinden belalar eksik olmaz. Yardımlarına hiç ummadıkları bir isim, Seyfi yetişir. Eşref’i bıçaklayan Takoz ise bunun bedelini çok ağır öder. Gülümser’in kaçamak cevaplarından içine kurt düşen Refik, ikna olmaz ve Gülümser’in peşine adam takar.
 benim adım gültepe 4.bölüm fragmanını izlemek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Konunun Tamamı İçin: http://www.benimadimgultepedizisi.org/2014/09/benim-adim-gultepe-4-bolum-fragmani.html

15 Eylül 2014 Pazartesi

reaksiyon 2.bölüm fragmanı yayınlandı

reaksiyon 2.bölüm fragmanı izle StarTV 22 Eylül Pazartesi

Reaksiyon

Uzun süren bekleyişin ardından Reaksiyon bu akşam Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuları bir araya getiren dizinin konusu bir çok özellikle erkek izleyici Star ekranlarında buluşturacak. Pazartesi gecelerinin yeni fenomeni olma adayı olan Reaksiyon Dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri www.reaksiyondizisiizle.com adresinde güncel olarak takip edebilirsiniz.

10 Eylül 2014 Çarşamba

Kara Para Aşk 16.Bölüm Fragmanı 17 Eylül ATV

nefeslerimizi tuttuk kara para aşk 16.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyoruz. atv ekranlarının başarılı dizisi elif ve ömer çifti ile heyecanı artırıyor. Zorla bindirildiği araçta karşısında Ömer’i gören Elif şoke olmuştur. Ömer’in onu ele verdiğini düşündüğü anda yanıldığını anlar. Ömer bir kez daha Elif’e yardım eli uzatmıştır. Artık her şey Elif’e ve vereceği karara bağlıdır. Ömer ve Sami, Elif’e büyük bir teklifte bulunur. Elif teklifi kabul edecek midir? Ömer’in kendisine yardım etmeye çalıştığını fark eden Elif, kalbinde de kendisini affedip affetmediğini merak etmektedir. Ömer’in tavırlarından ona bir türlü yaklaşamayan, aradığı cevabı bir türlü bulamayan Elif, aşkı için yeniden umutsuzluğa düşecektir. Ömer’in kendisi için ondan uzak durduğundan bihaberdir. Elif, Ömer’in asıl amacını anlayabilecek midir? Ömer, Taner’in ölüm haberini alır. Olay intihar gibi kurgulanmıştır ve dosya kapanmak üzeredir. Taner’in intihar ettiğine inanmayan Ömer, Taner’in cinayete kurban gittiğini ispatlayacak delile ulaşabilecek midir? Nilüfer’in Tayyar’ın evindeki tutsaklığı sürmektedir. Sadece Mert’le sokağa çıkabilen Nilüfer, Metin’e ulaşabilmek için deliler gibi çabalamaktadır. Tayyar tarafından sıkıştırılan Metin, Nilüfer’e yaklaşırsa Tayyar’ın kendisini yok edeceğinden emindir. Nilüfer ve Metin her şeye rağmen görüşmeyi başarabilecek midir?
kara para aşk 16.bölüm fragmanını izlemek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Konunun Tamamı için : http://www.karaparaask.org/2014/09/kara-para-ask-16-bolum-fragmani.html

Benim Adım Gültepe 3.Bölüm Fragmanı 17 Eylül Kanal D

KanalD ekranlarının yeni dizisinde bu hafta 3.bölüm heyecanı yaşanacak gibi gözüküyor. İşte yeni bölüm'de yaşanacak gelişmeler:
 Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuz’un çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşref’e anlatmaya kara verir. Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser’in evine çat kapı gelir. Bu beklenmedik ziyaret Gülümser’e zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halil’den ayrılmaya karar verir. Babası Saadettin’i gizlice gözetleyen Fevzi, gördükleri karşısında buz kesilir. Bu sırada abisi Reşat, babasının yaptıklarına seyirci kalamaz ve polise ihbar eder.
benim adım gültepe 3.bölüm fragmanını izlemek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Konunun tamamı için: http://www.benimadimgultepedizisi.org/2014/09/benim-adim-gultepe-3-bolum-fragmani.html

2 Eylül 2014 Salı

güllerin savaşı 9.bölüm fragmanı

güllerin savaşı 9.bölüm fragmanı (9 eylül salı)

Emanet Dizisi, Emanet izle

Son günlerin en favori yapımlarından birisi emanet dizisi bu akşam fox ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Gerçekten başarılı bir proje ortaya çıkarılmış durumda. Oyuncu kadrosu'na baktığımızda Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz ön plana çıkmakta. emanet özellikle konusu ilede adından söz ettirecek gibi gözükmekte. Kısaca konusu. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat, adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e çaresiz bir aşkla bağlanır. Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir. Emanet 1.Bölüm ile iilgili tüm gelişmeleri aşağıdaki adreste güncel olarak takip edebilirsiniz.
 www.emanetizle.com