30 Ağustos 2014 Cumartesi

19 Ağustos 2014 Salı

güllerin savaşı 7.bölüm fragmanı (26 ağustos salı)

güllerin savaşı 7.bölüm fragmanı (26 ağustos salı)

Güllerin Savaşı 6.Bölüm izle

İçinde bulunduğumuz yaz aylarında güllerin savaşı salı geceleri bizlere yaşattığı güzel dakikalarla adından sıkça söz ettiriyor. Gülfem ve Gülru arasındaki diyalog'larla kanald ekranlarında buluşuyoruz. Bu hafta dizide 6.bölüm heyecanı yaşanacak. Tanıtımlardan ve yayınlanan bölüm özetinden anladığımız kadarıyla heyecan verici dakikalar bizleri bekliyor.
Bu akşam kanald ekranlarında hep birlikte güllerin savaşı 6.bölüm izleyeceğiz. Bakalım hangi süpriz gelişmeler bu akşam bizlere gösterilecek. Özellikle senaryosu ile adından sıkça söz ettirmekte olan diziyi beraber bölüm sonunda yorumlayalım.
Başarılı dizi güllerin savaşı ile ilgili tüm gelişmeleri www.gullerinsavasi.gen.tr adresinden güncel olarak takip edebilirsiniz. Şimdilik görüşmek dileğiyle hoşçakalın...

18 Ağustos 2014 Pazartesi

ulan istanbul 10.bölüm fragmanı (25 ağustos pazartesi)

Ulan İstanbul 10.Bölüm ile 25 Ağustos Pazartesi Kanal D ekranlarında dizi severlerle buluşacak. Ulan İstanbul 10.Bölüm Fragmanı'nı Tv ile aynı anda burada izleyebilir, önümüzdeki hafta dizide yaşanacak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. ulan istanbul 10.bölüm fragmanı (25 ağustos pazartesi)

16 Ağustos 2014 Cumartesi

15 Ağustos 2014 Cuma