28 Şubat 2014 Cuma

Medcezir 25.Bölüm Fragmanı 7 Mart Cuma

Nefeslerimizi tuttuk medcezir 25.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyoruz. Yaman ve Mira arasındaki gelişmeleri güncle olarak bu başlık altında takip edebilir medcezir 25.bölüm fragmanı'nı izleyebilirsiniz. Sizleri daha fazla bekletmeden medcezir 25.bölüm fragmanı ile baş başa bırakalım. Yaman, annesini bulmak için gittiği İzmir'de sürpriz bir şekilde babasıyla da karşılaşınca, geçmişine ait eksik parçalar tamamlanır. Yıllar sonra gerçek bir yüzleşme yaşanır. Yaman yaşadığı zor geceden sonra yaralı bir şekilde otele döndüğünde, Mira’yı kendisini beklerken bulur. İki sevgili bu yarayla biraz daha yakınlaşırlar. medcezir 25.bölüm fragmanı izle

Medcezir 25.Bölüm Fragmanı (7 Mart Cuma)

Kaynak : Medcezir 25.Bölüm Fragmanı 7 Mart Cuma

Medcezir 25.Bölüm Fragmanı, Medcezir 7 Mart Cuma Fragmanı

20 Şubat 2014 Perşembe

kurtlar vadisi pusu 217.bölüm fragmanı

kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani yayinlandi. Onumuzdeki hafta atv ekranlarinda yine heyecan dolu gelismeler dizi severleri bekliyor. Bu arada merakla beklenen kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani'ni atv ekranlarinda guncel olarak izleyebilirsiniz. polat alemdar ve ekibi yine zorlu bir mucadele icerisinde. Sizleri daha fazla bekletmeden kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani ile bas basa birakiyoruz. kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani izle kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani ozeti kurtlar vadisi pusu 217.bolum fragmani 2.bolum izle sahneleri

12 Şubat 2014 Çarşamba

Sevdaluk 9.Bölüm Fragmanı (19 Şubat Çarşamba)

sevdaluk 9.bölüm fragmanı (19 şubat çarşamba) kaynak : http://www.tvbolumfragmani.com/2014/02/sevdaluk-9-bolum-fragmani.html

Muhteşem Yüzyıl 124.Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl 124.Bölüm Fragmanı

Sezonun en önemli sahneleri muhteşem yüzyıl 124.bölüm'de yaşanacak. Merakla beklenen muhteşem yüzyıl 124.bölüm fragmanı'nı içeriğin devamında izleyebilirsiniz. Şimdi sizleri muhteşem yüzyıl 124.bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi... Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul'a doğru yola çıkar ve hızla payitahta ulaşır. Bir günde hayatı değişmiş; Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır. Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul'a doğru gelmektedir. Kölelerden en ateşli olanı ise, kaderini değiştirecek olan yolculuğa çıktığının henüz farkında değildir. Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan'ın dikkatini çeker. Ama Alex'in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman'ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır.

Kaynak : Muhteşem Yüzyıl 124.Bölüm

11 Şubat 2014 Salı

Çalıkuşu 20.Bölüm Fragmanı (18 Şubat Salı)

çalıkuşu 20.bölüm fragmanı (18 şubat salı)

Küçük Ağa 4.Bölüm Fragmanı

Küçük Ağa 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanald ekranlarında yine birbirinden önemli sahneler dizi severleri bekliyor. Şimdi hep beraber küçük ağa 4.bölüm fragmanı'nı izleyelim.Mehmetcan, peşindeki katillerden Urfa’ya gitmesine rağmen kurtulamamıştır fakat, Mehmet Ağa kimsenin yanına bırakmayacaktır. Mehmetcan, yaramazlıklarıyla Ali ve Sinem’i peşinde koşturmaya devam etmektedir. Okuldakiler de yaramazlıklardan nasiplerini alacaklardır. Anne ve babasını biraraya getirebilmek için elinden geleni yapmaya devam eder.

Karadayı 59.Bölüm Fragmanı

karadayı 59.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı'nı içeriğin devamında güncel olarak izleyebilirsiniz.

10 Şubat 2014 Pazartesi

Karadayı 59.Bölüm Fragmanı (17 Şubat Pazartesi)

karadayı 59.bölüm fragmanı (17 şubat pazartesi)

Her Sevda Bir Veda 3.Bölüm Fragmanı

Her Sevda Bir Veda 3.Bölüm Fragmanı

Bu haftada birbirinden önemli gelişmeler dizi severleri bekliyor. İçeriğin devamında güncel olarak izleyebilirsiniz.Turgut babasının intikamını almaya yemin etmiştir. Hayatını bu uğurda harcayan Turgut, sonunda asıl düşmanının Burhan Kocadağ olduğunu anlar. İntikamını almak için holdinge gider ancak hiç beklemediği bir şekilde Burhan’ın hayatını kurtarır. Bunun üzerine Burhan’ın en gözde adamlarından biri olur ve yanında çalışmaya başlar. Burhan ise kendisini kimlerin öldürmeye çalıştığını bilmemekte ancak tahmin etmektedir. Bu sırada Filiz’in medrese projesine sponsor olmaya karar verir. Filiz ise gerçek kimliğini öğrendikten sonra onu yalancılıkla suçlayan Yusuf’a sinir olmaktadır. Zengin bir adamın kızı olmayı suç olarak görmemektedir. Oysa Yusuf, Filiz’in kim olduğunu önemsemez. Onun için önemli olan kendisine yalan söylemesidir.

Kaynak : Her Sevda Bir Veda 3.Bölüm

Beni Böyle Sev 47.Bölüm Fragmanı (17 Şubat Pazartesi)

beni böyle sev 47.bölüm fragmanı (17 şubat pazartesi)

8 Şubat 2014 Cumartesi

Güneşi Beklerken 33.Bölüm Fragmanı (16 Şubat Pazar)



güneşi beklerken 33.bölüm fragmanı (16 şubat pazar) Kanal D

Küçük Gelin 24.Bölüm Fragmanı 16 Şubat

küçük gelin 24.bölüm fragmanı (16 şubat pazar) Samanyolu TV

Medcezir 22.Bölüm Fragmanı (14 Şubat Cuma)

Hepimizin merakla beklediği Medcezir 22.Bölüm Fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı'nı güncel olarak içeriğin devamında izleyebilirsiniz.

Şefkat Tepe 139.Bölüm Fragmanı (15 Şubat Cumartesi)

şefkat tepe 139.bölüm fragmanı (15 şubat cumartesi)

Bugünün Saraylısı 15 Şubat 14.Bölüm Fragmanı izle

Bugünün Saraylısı 14.Bölüm Fragmanı Özeti


ATVAyşen ve Savaş'ın aşkları büyük bir sınavdan geçmektedir. Ayşen'in Savaş'a güveni her geçen gün azalırken, Savaş, Ayşen'den vazgeçmemeye kararlıdır! Yenilgiyi ve Ayşen karşısında aşağılanmayı hazmedemeyen Neslihan intikam yemini eder. Bu Neslihan için artık sadece Savaş'tan intikam almak değil, kırılan yerle bir olan gururunu kurtarmanın savaşıdır. Neslihan, Ayşen ve Savaş'ın karşısına hiç tahmin etmeyecekleri bir yerden çıkacak ve onları hiç tahmin etmeyecekleri bir yerden vuracaktır. Süreyya'nın krizleri ataklar halinde devam etmekte, tek çare olarak yatırıldığı hastanede Fatih'in hayali ile mücadele etmektedir. Bir yandan Süreyya, diğer yandan Ayşen arasında kalan, Fatih ve Savaş'ın dostlukları da sınanmaktadır. Atıf, Feride'nin hamilelik haberi ile bir kez daha atağa kalkar.Başarısızlığa uğrayan Atıf'ın atacağı tek bir adım kalmıştır. Atıf'ın hamlesi Ata ve ailesini bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Ne Katipoğlu ne de Atamanlar için sular durulmamaktadır.

Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.



Merakla beklenen 15 Şubat bugünün saraylısı 14.bölüm fragmanı'nı TV ile aynı anda burada izleyebilir, dizi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kaynak : http://www.tvbolumfragmani.com/2014/02/bugunun-saraylisi-14-bolum-fragmani.html

7 Şubat 2014 Cuma

Karagül 33.Bölüm Fragmanı

karagül 33.bölüm fragmanı içeriğin devamında güncel olarak izleyebilirsiniz.Ebru, kendini yine büyük bir sınavın içinde buluyor, ama bu sefer yalnız değil. Konak gelen haberle sarsılıyor. Baran ve Ayşe’nin açıldığı tekne enkazı bulunuyor. Belki de acıların en büyüğü yaşanıyor, fakat bu Ebru ve Narin cephesinde yepyeni bir gelişmeye neden oluyor. karagül 33.bölüm Baran, Ayşe’yle tüm yaşadıklarından sonra artık aralarında daha fazla sır olsun istemiyor. Tüm cesaretini topluyor ve Ayşe’nin karşısına çıkıyor. Ama konaktaki tüm dengeleri alt üst edip, herkesi sallayacak asıl sürpriz Özlem’den geliyor. Özlem, intikam için beklerken eline öyle bir koz geçiyor ki, bu Sibel için sonun başlangıcı oluyor.



Dizi severlerin dikkatine karagül 33.bölüm izledikten sonra yorumlarınızı alt kısımdan yazmayı unutmayınız.

Medcezir 22.Bölüm Fragmanı izle

Sezonun en çok takip edilen dizileri arasında kesinlikle Medcezir yer almakta. Önümüzdeki hafta 22.Bölüm ile Kaldığı yerden devam edecek olan dizinin yeni bölüm fragmanı'nı güncel olarak burada izleyebilirsiniz. Yaman’ın Tozludere’ye geri dönmesinin ardından, Mira hayatlarında hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Yaman’ı görebilmek ve ona daha yakın olabilmek için her fırsatı değerlendirir. Nevin yeni bir iş bulur. Mert ve Yaman, Nevin’in yeni işini kendi aralarında kutlamaya karar verir. Ancak bu mütevazi akşam yemeğinin Mert sayesinde başka misafirleri de olur. Mira, Eylül ve Mert ilk kez Yaman’ın evine misafir olurlar. Şimdi sizleri medcezir 22.bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.

Kaynak : medcezir 22.bölüm fragmanı izle

6 Şubat 2014 Perşembe

4 Şubat 2014 Salı

Kaçak 18.Bölüm Fragmanı (11 Şubat Salı)

kaçak 18.bölüm fragmanı (11 şubat salı)

Çalıkuşu 19.Bölüm Fragmanı izle 11 Şubat

çalıkuşu 19.bölüm fragmanı ile 11 şubat çarşamba gecesi kanald ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. yine kamuran ve feride arasında birbirinden önemli sahneler izleyeceğiz. Şimdi sizleri daha fazla bekletmeden 19.bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.

1 Şubat 2014 Cumartesi

Adını Kalbime Yazdım 15.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Cumartesi)

adını kalbime yazdım 15.bölüm fragmanı (8 şubat cumartesi)



kaynak : http://www.tvbolumfragmani.com/2014/02/adini-kalbime-yazdim-15-bolum-fragmani.html

Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Cumartesi)

bugünün saraylısı 13.bölüm fragmanı (8 şubat cumartesi)

Fatih Harbiye 22.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Cumartesi)

fatih harbiye 22.bölüm fragmanı (8 şubat cumartesi) kaynak : http://www.tvbolumfragmani.com/2014/02/fatih-harbiye-22-bolum-fragmani.html

Şefkat Tepe 138.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Cumartesi)

şefkat tepe 138.bölüm fragmanı (8 şubat cumartesi)

Lale Devri 135.Bölüm Fragmanı Final izle 8 Şubat

Lale Devri 135.Bölüm Özeti : Fox ekranlarında lale devri 135.bölüm ile yıllardır devam eden yayın hayatına son noktayı koyuyor. Bu arada merakla beklenen lale devri 135.bölüm fragmanı'nı içeriğin devamında güncel olarak izleyebilirsiniz. Toprak’ın bebeği kurtulmuştur. Çınar’ın tek derdi Zümrüt’ün ömür boyu hapse mahkum edilmesidir. Davanın en kıymetli tanığı Şermin için tek çare yurt dışına kaçmaktır. Onu ya Zümrüt bulacaktır ya da Çınar ondan önce Şermin’i kurtarıp, mahkemeye çıkaracaktır. Zümrüt’ün bitmek bilmeyen tehditlerine rağmen Toprak, her şeyin iyi olacağına inanır. Lale’nin doğum gününü kutlamaya hazırlanmaktadır... Çınar ise Zümrüt’ün kozlarını bir bir yok etmeye başlamıştır. Zümrüt büyük bir hüsranla karşı karşıyadır Sizleri daha fazla bekletmeden lale devri 135.bölüm fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.

Fox ekranlarında 8 Şubat'ta yayında olacak olan lale devri 135.bölüm fragmanı yayınlanınca sitemizden izleyebilirsiniz.

kaynak : http://www.tvbolumfragmani.com/2014/02/lale-devri-135-bolum-fragmani.html