30 Eylül 2013 Pazartesi

Kaçak 3.Bölüm Fragmanı izle


kaçak 3.bölüm fragmanı özellikle kahveci ahmet hayranlarının büyük bir heyecan ile bekledikleri tanıtım videosu konumuna gelmiş durumda.Yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan ve adeta sektöre bomba gibi düşen kaçak dizisi 8 ekim salı akşamı tüm heyecanı ile kaldığı yerden devam edecek.Dizide aksiyon, heyecan yeni bölüm ile doruk noktasına ulaşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.Dizi severlerin mutlaka kaçak 3.bölüm izlemelerini tavsiye ediyoruz.

Bir Aşk Hikayesi 26.Bölüm Fragmanı (8 Ekim Salı)



Karadayı 41.Bölüm Fragmanı (7 Ekim Pazartesi)


7 Ekim Pazartesi akşamı karadayı 41.bölüm ile izleyicilerle buluşacak.Yıllarca izlesek hiç bir zaman sıkılmayacağımız dizilerin başında karadayı geliyordur.Özellikle her yeni bölüm ile senaryosunu yenilemesi, heyecanı ve entrikayı bir an olsun bırakmaması bu başarının altında yatan en büyük sebeplerdendir.Atv yönetimine teşekkür etmemiz gerekiyor bizlere böyle güzel bir dizi izlettirdikleri için.

Bu arada karadayı 41.bölüm fragmanı'nı merak içerisinde bekleyen bir gurubun olduğunun farkındayız.Edindiğimiz bilgilere göre yeni bölüm fragmanı bu akşam huzurlarınızda olacaktır.Bizde bu başlık altından güncel olarak takipçilerimize aktaracağız bizi takip ediniz.

Fatih Harbiye 5.Bölüm Fragmanı


Kadir Doğulu'nun yeni dizisi fatih harbiye yoluna emin adımlarla her yeni bölüm ile başarı çıtasını biraz daha yukarılara çekerek devam ediyor.Bu hafta heyecanla fatih harbiye 5.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyor olacağız.Dizide öyle süpriz gelişmeler yaşanacak ki, senaristleri tebrik etmemiz gerekiyor.Bildiğiniz gibi dizimizin yeni bölüm fragmanları son bölüm biter bitmez fox ekranlarında yayınlanıyor.Bizlerde güncel olarak takipçilerimize tv ile aynı anda aktarmaya çalışıyoruz.
Yayınlanacak olan fatih harbiye yeni bölüm fragmanı'nı http://www.tvkedisi.com/fatih-harbiye-5-bolum-fragmani.html linkinden güncel olarak anında izleyebilirsiniz.Bakalım yeni bölüm'de neler yaşanacak.Tüm fatih harbiye izleyicilerine iyi seyirler...

Lale Devri 119.Bölüm Fragmanı


Belkide izleyicilerini en çok heyecanlandıran dizilerin başında lale devri geliyordur.Bu hafta merakla
lale devri 119.bölüm fragmanı'nı bekliyor olacağız.Çünkü son bölüm öyle bir sahne ile bittiki haftaya neler olacağını şimdiden merak ediyoruz.Özellikle çınar ve toprak birbirlerine karşı halen daha duydukları mükemmel aşk ile izleyicileri fox ekranlarında buluşturmaya devam ediyor ve bir süre daha bu şekilde devam edecek gibi gözüküyor.Şimdi hep beraber 119.bölüm fragmanı'nı izleyelim.

Değerli ziyaretçilerimiz http://www.tvkedisi.com/lale-devri-119-bolum-fragmani.html bağlantısından lale devri'nin yayınlanan en son bölüm fragmanı'nı güncel olarak izleyebilirsiniz.

20 Eylül 2013 Cuma

Medcezir 3.Bölüm Fragmanı


medcezir 3.bölüm fragmanı Yayınlandı ! Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi startv ekranlarında buluşturmayı başarıyor.Medcezir 3.Bölüm ile ilgili tüm ayrıntıları güncel olarak burada bulabilirsiniz.

Tatar Ramazan 12.Bölüm Fragmanı (27 Eylül Cuma)



19 Eylül 2013 Perşembe

Karagül 14.Bölüm Fragmanı (27 Eylül Cuma)


Büyük bir keyif ile izlediğimiz fox ekranlarının başarılı dizisi karagül yeni sezon'da yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.Şimdiden büyük bir merakla karagül 14.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyoruz.Bakalım yeni fragman bizlere hangi ipuçlarını verecek.

Medcezir 3.Bölüm Fragmanı (27 Eylül Cuma)


Sezona fırtına gibi bir giriş yapan startv ekranlarını yeni dizisi medcezir 3.bölüm fragmanı yayınlandı.Yeni bölüm'de heyecan dolu sahneler bizleri bekliyor diyebiliriz.Yaman ve Mira yeni bir aşka yelken açarken içinde bulundukları durum ve yaşam tarzları biraz bu ilişkiyi zorlayacak gibi gözüküyor.

Benim Hala Umudum Var 13.Bölüm Fragmanı


Startv ekranlarının başarılı dizisi benim hala umudum var 26 eylül perşembe akşamı kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklenen benim hala umudum var 13.bölüm fragmanı 'nı sizlerle buluşturacağız.Bildiğiniz gibi dizinin yayın günü değiştirilmişti.Bakalım yeni gününde nasıl bir rating alacak.Benim Hala Umudum Var 13.Bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri , bölüm fragmanları ve bölüm özetlerini burada güncel olarak bulabilirsiniz.

18 Eylül 2013 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı


Perşembe akşamlarının fenomeni kurtlar vadisi pusu 198.bölüm fragmanı yayınlandı.Güncel olarak video'muzu izleyebilir yeni bölüm hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.Polat Alemdar'ın ortaya çıktığı 198.bölüm gerçekten nefesleri kesecek hepimizi heyecan içerisinde bırakacak.Kurtlar vadisi pusu 198.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri birlikte paylaşacağız. yayınlandı.Güncel olarak video'muzu izleyebilir yeni bölüm hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.Polat Alemdar'ın ortaya çıktığı 198.bölüm gerçekten nefesleri kesecek hepimizi heyecan içerisinde bırakacak.Kurtlar vadisi pusu 198.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri birlikte paylaşacağız.

Pis Yedili 83.Bölüm Fragmanı


Gençlik dizisi pis yedili 83.bölüm fragmanı yayınlandı ! Yeni bölüm fragmanı'nı güncel olarak burada izleyebilirsiniz.Orçun ve arkadaşlarının yeni bölüm'de hangi maceralara atılacağını merak eden izleyiciler özeti ve fragmanı hemen izlesinler.

17 Eylül 2013 Salı

Muhteşem Yüzyıl 105.Bölüm Fragmanı


Öncelikle fenomen dizi muhteşem yüzyıl 105.bölüm fragmanı'nı yazımızın içerisinde bulabileceğinizi belirtelim.Son Dem ismi verilen son sezonuna fırtına gibi giren muhteşem yüzyıl yeni oyuncuları ile adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.Şehzadeler arasındaki taht mücadelesi nefesleri kesecek bunu şimdiden görebiliyoruz.

Bir Aşk Hikayesi 25.Bölüm Fragmanı


Hepimizin izlemek için sabırsızlandığı bir aşk hikayesi 25.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.Yeni bölüm'de korkut ali ve ceylan arasındaki duygusal bağ izleyicileri fox ekranlarında buluşturacak.Dizide ayrıca yeni süpriz gelişmeler bizleri bekliyor.Bakalım 25.bölüm'de daha hangi gelişmeler yaşanacak.

15 Eylül 2013 Pazar

Karadayı 39.Bölüm Fragmanı (23 Eylül Pazartesi)


karadayı 39.bölüm fragmanı (23 eylül pazartesi) Kaynak : http://www.tvkedisi.com/karadayi-39-bolum-fragmani.html

Pazartesi akşamlarının tartışmasız en çok izlenen ve yeni bölüm’ü en çok merak edilen dizisi karadayı 23 eylül günü 39.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor.Dizinin heyecan’la beklenen 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

Medcezir 2.Bölüm 2.Fragmanı (20 Eylül Cuma)


medcezir 2.bölüm 2.fragmanı (20 eylül cuma)

Uzun süredir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde ilk bölüm ile izleyicilerle buluşan Medcezir aldığı rating sonuçları ile startv’nin yüzünü güldürdü.Dizide Çağatay Ulusoy’un oynadığı Yaman karakteri oldukça beğenildi.Medcezir 20 Eylül Cuma akşamı 2.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklediğimiz Medcezir 2.Bölüm Fragmanı’nı takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Kaynak : http://www.tvkedisi.com/medcezir-2-bolum-2-fragmani.html

Beni Böyle Sev 26.Bölüm Fragmanı (23 Eylül Pazartesi)


beni böyle sev 26.bölüm fragmanı (23 Eylül Pazartesi)

Pazartesi akşamlarının başarılı dizisi beni böyle sev 23 eylül pazartesi akşamı 26.bölüm ile kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.Beni böyle sev 26.bölüm fragmanı’nı burada izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.tvkedisi.com/beni-boyle-sev-26-bolum-fragmani.html

14 Eylül 2013 Cumartesi

Babam Sınıfta Kaldı 11.Bölüm Fragmanı 22 Eylül


Baba ve Kızın aynı okul sıralarını paylaştığı eğlenceli dakikaları babam sınıfta kaldı ile her pazar akşamı fox ekranlarında izliyoruz.Önümüzdeki günlerde merakla babam sınıfta kaldı 11.bölüm fragmanı'nı bekliyor olacağız.Dizide çok heyecan verici gelişmeler yaşanacak bu hafta.Özellikle erman'ın maceralarına şahit olacağız.babam sınıfta kaldım 11.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altında takipçilerimizle paylaşacağız.
İşte babam sınıfta kaldı 11.bölüm özeti
Nazım ve Aylin, Erman ve Çiğdem’in arasında bir şeyler yaşanmadan ikisinin arasını bozmak için güç birliği yaparlar. Çiğdem hocanın dersinden herkes kötü notlar almıştır. Tahsin babasına bu notları gösterirse onu okuldan alacağı korkusuyla bir şeyler yapmak isterken, devreye yine Yazgan girer. Matematik sınavı için kızların aklına bir fikir gelir. Daha önce yapılan sınavlarda sorulan soruları bulmanın peşine düşerler. Burada en büyük rol Buse’nin olacaktır.
babam sınıfta kaldı 11.bölüm izlemek ve bu güzel anları yaşamak istiyoruz.

13 Eylül 2013 Cuma

Medcezir 2.Bölüm Fragmanı


Uzun süren bir tanıtım döneminden sonra nihayet startv ekranlarının yeni dizisi medcezir yayın hayatına başladı.Şimdiden medcezir 2.bölüm fragmanı'nı izlemek için sabırsızlanıyoruz.Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz çağatay ulusoy'un tekrardan izleyecek olmak bizleri mutlu etti.Bakalım medcezir 2.bölüm'de hangi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

Sana Bir Sır Vereceğim 11.Bölüm Fragmanı


Fox ekranlarında her hafta bizlere farklı duygular yaşatan sana bir sır vereceğim yine mükemmel bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Merakla beklenen sana bir sır vereceğim 11.bölüm fragmanı'nı buradan izleyebileceğinizi belirtmek istiyoruz.Bakalım tilki ve aylin bu hafta neler yaşayacak.Dizinin 11.bölüm'ü 20 eylül cuma akşamı aynı gün ve saatinde fox ekranlarında olacak.

Kayıp 2.Bölüm Fragmanı


Uzun süre bir bekleyişin ardından nihayet kanald ekranlarının yeni dizisi kayıp yayın hayatına başladı.Bu başlık altında kayıp 2.bölüm fragmanı'nı izleyebilirsiniz.Genel anlamda ortaya başarılı bir dizi çıktığını söyleyebiliriz.
Şarman Holding’in veliahtı, Leyla Şarman Özdemir ve Kemal Özdemir’in biricik oğulları Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından evinden alınıp götürülür. Oğlunun tutuklanma haberi Leyla’ya kurucusu olduğu vakfın yardım gecesi balosunda gelir. Apar topar Kerem’i bulmak için en yakın karakola giderler. Ancak tutuklama emrine ve hangi karakola götürüldüğü bilgisine bir türlü ulaşamazlar. Leyla’nın telefonuna gelen mesaj ise akıllara durgunluk verecek bir planla karşı karşıya olduklarını göstermektedir.

Kaynak : http://www.tvkedisi.com/kayip-2-bolum-fragmani.html

12 Eylül 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 197.Bölüm Fragmanı


Yıllardır izlememize rağmen her geçen sezon yeniden heyecanlandığımız fenomen dizisi kurtlar vadisi pusu 19 eylül perşembe akşamı 197.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklenen kurtlar vadisi pusu 197.bölüm fragmanı'nı güncel olarak takipçilerimizle paylaşacağımızı belirttikten sonra biraz yeni bölüm hakkında sizlere bilgiler verelim.

Polat’ın koltuğuna kim oturacak? Safiye Karahanlı geri mi dönüyor? İhtiyarlar heyeti yeniden kurulabilecek mi? Akif, Polat Alemdar’ın son isteğini yerine getirip, Elif’i kurtarabilecek mi? Kara ve ekibi Suriye’den kurtulabilecek mi? Kurtlar Vadisi, gezi olayları için ne diyor? Kurtlar Vadisi ekibi Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında ne diyor?

11 Eylül 2013 Çarşamba

Merhamet 21.Bölüm Fragmanı


Uzun sürebilecek bir aradan sonra nihayet merhamet'in yeni bölümleri yayınlanmaya başladı.İlk izlenimlerimizden sonra merhamet 21.bölüm fragmanı dahada önemli ve merakla beklenilmeye başlanan bir fragman olmuş durumda.Dizide heyecan her geçen bölüm ile artmaya devam ediyor.Tabiki narin'in geçmiş ile gelecek arasındaki kurduğu köprü hepimizi senaryonun içerisine sokmaya yetiyor.Bakalım 21.bölüm'de bizleri daha hangi gelişmeler bekleyecek.

Pis Yedili 82.Bölüm Fragmanı


Çarşamba akşamları şhowtv ekranlarının başarılı dizisi pis yedili 82.bölüm fragmanı'nı bu başlık altında izleyebileceğinizi belirttikten sonra yeni bölüm hakkında biraz konuşalım.Yine çok hareketli, heyecan dolu sahneler bizleri bekliyor diyebiliriz.Tabiki ortada heyecan varsa orada mutlaka orçun vardır'ki bu durum tıpki sandığımız gibi olacak.Özellikle kızlara olan aşırı ilgisi her defasında orço'nun başına küçük belalar açmakta.Diğer yandan okula yeni kayıt olan öğrenciler bazı gruplar üzerinde bir etkilenme yapacak.Pis yedili 82.bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altından takipçilerimizle paylaşacağız.

10 Eylül 2013 Salı

Tatar Ramazan Yeni Oyuncu Kadrosu 2.Sezon


İşte tatar ramazan'ın yeni oyuncu kadrosu

Görkem Arslan (Savcı Ömer)

40 yaş civarında. Savcı. Yakışıklı, sert görünümlü bir adam. Disiplinli, kararlı, dikkatli biri. İşine tutkuyla bağlı. Mesleği söz konusu olduğunda her zaman gözükara ve cesur. Duygularını kolay kolay yansıtmayan bir yapısı var.

Burcu Kara (Avukat Ebru)

28-30 yaşlarında. İdealist bir avukat. Ovacık’ta doğup büyümüş. Duru bir güzelliği var. Güçlü, mücadeleci, kolay vazgeçmeyen bir karakteri var. İlkokulda babası haksız yere hapis yatınca avukat olmaya karar vermiş. Mesleği onun için her şeyden önemli.

Özge Özpirinçci (Alin)

27-28 yaşlarında. Havalı, güzel bir genç kadın. En sevdiği şey, şarkı söylemek. Sakin görünümünün ardında, yıllarca içinde biriken öfke gizli. Radikal kararlar vermeyi seviyor. Hayattan büyük beklentileri yok.

Türkü Turan (Ayşe)

Kirmastılı’nın kızı. 25-26 yaşlarında. Çekici, güçlü bir genç kadın. Sert mizaçlı, duygularını kolay kolay ifade etmeyen bir kız.

Güneşi Beklerken 12.Bölüm (17 Eylül Salı)


güneşi beklerken 12.bölüm fragmanı bu haftanın en çok merak edilen dizi tanıtımlarından birisi olacak şüphesiz.Kerem Zeynep için düzenlediği süprizi ancak uzaktan izleyebildi.Onun oturması gereken koltukta çünkü barış oturuyordu.

Kayıp Kanald Ekranlarında Başlıyor !


Türk televizyonları için de bir ilk olacak bu ön gösterim için Kanal D, özel bir afiş de hazırladı ve bugünkü gazetelerden ve internet sitelerinden izleyicileri 21.45’de ekran başına çağıran duyurusunu yaptı.
Başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları, yönetmenliğini 3 sezon boyunca Türkiye’yi ekran başına kilitleyen “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan’ın yaptığı “Kayıp”ta olaylar, çok varlıklı Şarman Ailesi’nin başına gelen bir felaketin ardından tüm ailede taşların yerinden oynaması etrafında gelişiyor.

9 Eylül 2013 Pazartesi

Güneşi Beklerken 12.Bölüm Fragmanı


Kerem her geçen gün Zeynep'e karşı duygusal anlamda birşeyler hissederken güneşi beklerken 12.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor.Takipçilerimizin merakla izlemek için beklediği güneşi beklerken 12.bölüm fragmanı'nı bu başlık altında paylaşacağımızı belirtmek istiyoruz.
Zeynep'in babasını bulmaya çalışan Kerem'i kötü bir sürpriz beklemektedir. Hem Zeynep'i Barış'a kaptırmış hem de Zeynep'in babasıyla ilgili tatsız bir haber almıştır. güneşi beklerken 12.bölüm izlerken herhalde bizleri heyecanlandıracak en güzel sahneler parti sahneleri olacaktır.

Ben Onu Çok Sevdim 2.Bölüm Fragmanı


Büyük bir merakla beklenen atv ekranlarının yeni dizisi ben onu çok sevdim 2.bölüm fragmanı ile sözlerimize başlamak istiyoruz.Türk yakın tarihinin önemli siyasi dönemlerinden adnan menderes dönemi izleyicilerle buluştu.Dizide mehmet aslantuğ başrolde.Merakla ben onu çok sevdim 2.bölüm izlemek için bekliyoruz.
Sene 1950... Demokrasi tarihimizin çalkantılı döneminde halkın umudu olarak ortaya çıkmış bir başvekil... 1950 seçimleriyle tek parti iktidarının son buluşu... Adnan Menderes'in başbakan olarak ben onu çok sevdim 2.bölüm göreve başlamasıyla ülkede yeni bir dönemin ilk perdesi aralanır. Bu karmaşık günlerin ortasında başbakan Adnan Menderes ve opera sanatçısı Ayhan Aydan, Çubuk Barajı açılışında karşılaşır. Bu tanışma her ikisinin hayatı için de dönülmez bir andır. ben onu çok sevdim 2.bölüm özeti Ayhan Aydan, eşi Ferit Anlar ile en sorunlu dönemindedir. Adnan Menderes ise hasta olduğunda oğlunun yanından bir dakika bile ayrılmayacak kadar ailesine bağlıdır. Aile aşkı, vatan aşkı, bir kadının aşkı... Aşkın her hali, üç tarafı dalgalı denizlerle çevrili ülkenin başbakanının yüreğine sığacaktır.

Bir Aşk Hikayesi 24.Bölüm Fragmanı


Genç yaşlı bir çok dizi severin salı akşamları takip ettiği dizi bir aşk hikayesi olmuş durumda.Bu hafta bir aşk hikayesi 24.bölüm fragmanı'nı büyük bir heyecanla bekliyeceğimizi buradan belirtmek istiyoruz.Bu arada sevgili takipçilerimiz dizimiz eski saatinin aksine bu haftadan itibaren biraz daha geç başlayacak haberiniz olsun.
Şimdi korkut ve ceylan'a gelecek olursak son bölüm'de bildiğiniz gibi çok güzel sahneler izlemiştik.Tabi bunun yanında kötü sahnelerde yaşanmıştı.Umuyoruzki 24.bölüm bu iki karakterimiz açısından olumlu geçer.

Beni Böyle Sev 25.Bölüm Fragmanı


Merakla izlemek için beklediğimiz beni böyle sev 25.bölüm fragmanı'nı güncel olarak bu başlık altında bulabilirsiniz.Pazartesi akşamlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran beni böyle sev 16 eylül pazartesi 25.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.
Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Annesinin neredeyse tüm hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise onun bir an önce okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ama Ömer bir fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir. Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir.

Bir Aşk Hikayesi Nefesleri Kesecek !


Korkut için Ceylan’dan vazgeçmek diye bir şey yoktur. Onu her gördüğünde acı çekse de vazgeçmez aşkından… Ceylan ise Korkut’un acısını gördükçe kendinden nefret eder. Aşk hiç bu kadar can yakıcı olmamıştır. Diğer tarafta Tolga yaptıklarına rağmen Korkut’la uğraşmaktan vazgeçmez. Şimdi ki hedefi Cennettir. Herkese Korkut’un yalancı olduğunu kanıtlamak için Cennet’i DNA testine götürür. Korkut için yalanlarının hesabını verme zamanı gelmiş midir? "Bir Aşk Hikayesi" yarın akşam saat 22:15'te FOX TV'de

8 Eylül 2013 Pazar

Karadayı 38.Bölüm Fragmanı


Türk televizyonlarının en çok sevilen ve izlenen dizisi karadayı 38.bölüm fragmanı'nı güncel olarak izleyin.Karadayı son bölüm'de neler yaşandı hatırlayalım.
Mahir’in itirafı herkesi şoke eder. Feride, Mahir’in maksadını anlamak isterken ortaya çıkan tanığın anlattıkları onu iyice çıkmaza sokar. Mahir amacına ulaşır. Artık parmaklıklar arkasındadır... Başlarına bu felaketi kimin getirdiğini, babasını ipe kimin göndermek istediğini öğrenmesine ramak kalmıştır. Sonunda Necdet’le yüz yüze gelirler. Ancak ailesi için yaptığı bu fedakarlık, Feride ile arasındaki aşkı daha da imkansız hale getirir. Feride, aşkı ve ailesi arasında iyice sıkışıp kalır. Kaybettiği yolunu bulmak isterken ayakları onu Mahir’e götürür. Ancak Mahir hiç beklemediği bir çözüm sunar Feride’ye
Kaynak : http://www.tvkedisi.com/karadayi-38-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 12.Bölüm Fragmanı


Umut ve Ozan her hafta yaşadıkları büyük aiş ile bizleri benim hala umudum var'da yani startv ekranlarında buluşturuyor.Bu hafta heyecanla benim hala umudum var 12.bölüm fragmanı'nı bekliyor olacağız.Dizide heyecan her geçen bölüm ile biraz daha artarken üvey baba ve üvey abi baskısı kızımız umut'un üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor.Senaryo'ya baktığımız bu kötü kalpli insanlar dizilerin olmazsa olmazı.Diziyi takip eden milyonlarca izleyici bu durumda şikayetçi olsada durum bu şekilde.

Kayıp Dizisi Özlem'i Çok Can Yakacak


üzel oyuncu Özlem karakterinin çevremizde gördüğümüz kadınlardan çok da farklı olmadığını belirtti ve "Derinlikleri olan ve kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tek başına ve güçlü. İstediklerine ulaşmak için birçok şeyi göze alabilecek ve bundan pişman da olmayacak bir karakter" diye konuştu.

Daha önce bu kadar seksapele sahip bir kadın oynamadığının altını çizen Enver, "Daha önce oynadığım roller genellikle daha masum kadınlardı. Özlem ise zekası ve dişiliğiyle ön plana çıkan bir kadın. Çabaları yetersiz kaldığında kadınlığını kullanan ve bundan rahatsız olmayan bir karakter" ifadesini kullandı.

İlk başlarda karakterden çekindiğini ancak alt metinleri okuyunca dizide yer almayı kabul ettiğini anlatan Aslı Enver, Özlem karakterinin kıyafet, saç ve makyajının kendisini etkilemediği söyledi.

Dizilerden Kısa Kısa Haberler


Aldırma Gönül Ekranlara Veda Etti
Başrollerinde Şahin Irmak, Tülin Özen ve Ulvi Alacakaptan’ın oynadığı yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan “Aldırma Gönül” dizisi istenilen reytinglere ulaşamadığı için kanal yönetimi tarafından final yapmadan yayından kaldırıldı.
Berrak Tüzünataç Muhteşem Yüzyıl'da
Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, TIMS Productions'un yapımcılığını üstlendiği dizide Berrak Tüzünataç’ın, Şehzade Mustafa'yla büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa karakterine hayat vereceğini açıkladı. "Muhteşem Yüzyıl" son sezon bölümleriyle 18 Eylül'de Star'da!
Fatma Hatun Meltem Cumbul
Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşa’nın eşi Fatma Hatun’u canlandıracak.

Babam Sınıfta Kaldı 10.Bölüm Fragmanı

Her yayınlanan yeni bölüm ile bizleri ekran başında güldüren babam sınıfta kaldı 15 temmuz pazar akşamı 10.bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklenen babam sınıfta kaldı 10.bölüm fragmanı'nı bu başlık altında bulabileceğinizi hatırlattıktan sonra izlemiş olduğumuz son bölüm özeti ile sizleri baş başa bırakalım. Erman, evde üniversite zamanlarında Çiğdem’in ona doğum gününde hediye ettiği bir şiir kitabını bulur. Bunun üzerine yıllar önce kaybettiği Çiğdem’i geri kazanmak için daha fazla beklememesi gerektiğini anlayıp konuşmaya karar verir. Tahsin ise telefonuna gelen cevapsız çağrı üzerine önemli olacağını düşünüp geri dönüş yapar. Bir dolandırıcının eline düştüğünü fark etmesi zaman alır. Diğer yandan Yağmur, Kaan’ın onu telefonda nasıl kaydettiğini merak edip bunu çaktırmadan öğrenmek ister. Buse ve Asiye’nin de yardımıyla bunu öğrenir fakat Kaan’la araları açılır.